Göteborg

Jag älskar Göteborg. Allt är bra här. Jag vill flytta hit :)

Metaltown dag 1

Precis tillbaka hemma.. har sprungit runt på Frihamnen hela dagen. Ursäkta mitt ovårdade språk, men det var SÅ FUCKING JÄVLA SKITNAJS!!!!!!! Slipknot, Volbeat, Children Of Bodom, Disturbed... ALLT VAR SÅ BRA!! Och med trevligt sällskap, öltält och en massa headbangande till Slipknot gjorde min dag! Solen har varit min bästa vän idag oxå! Och inte har jag bränt mig heller :) Andreas och Patrick ska ha stor eloge att de har varit vid min sida hela dagen, och tack Manuel för att du gjorde slutet av min kväll till guld :)

Allt har varit så jävlans gött! (På ren göteborgska såklart)
Bilder och sånt kommer imorn :)

Sov sött :) pussss

Metaltown dag 1

Nyligen kommen till Göteborg. Efter mycket spring så sitter nu mitt armband på min höger :) är just nu hemma hos Jonas och har fått i mig dagens proviant som bestod av fiskpinnar med pommes.. ganska gott faktistk! Ska snart iväg och se band!!!! Har redan missat Pain och Dead By April :( ska möta upp folk vid öltältet och sen jävlar är det musik resten av spelkvällen!! Band som Children of Bodom, VOLBEAT, Meshugga, Disturbed och Slipknot!!! Tror jag fick med alla band jag vill se där....Är taggad som faan!

Igår hjälpte jag Andreas att flytta... från våning 3 till våning 3... massor med trappor, vilket har resulterat i att jag har en fet träningsvärk, men det är både skönt och jobbigt :)

Nu ska vi käka glass och sen drar jag in i dimman och musiken! Jag finns på telefonen 24/7 om ni undrar :)

Pusshej, ha det kalas!!

Scenen till vänster kommer VOLBEAT, MANSON, SLIPKNOT, MESHUGGA, MY DYING BRIDE, DRAGONFORCE snart spela på :)


Gårdagens frukost bestående av fruktsallad, müsli och fil :)

Onsdag

Hej å hå vad trött jag är.. sitter på tåget till Trollhättan och Andreas och håller på att somna. Somnar jag så missar jag min hållplats och då missar jag mitt byteståg och min buss från FRÄSTORP (Grästorp) till Trollhättan.. Så det är bara att härda ut en liten stund till. Byter kl 13,00 tror jag, och är framme i Trollhättan runt halv 3 kanske ? Jag har ingen aning, jag följer bara med strömmen för en gångs skull! :)
Det kommer nog bli rätt najs med Metaltown, eller ja.. MYCKET NAJS!!  Sitter just nu och speedar upp inför alla artister som spelar, lyssnar på låtar av banden och så, så jävla najs!  Och under Manson kommer jag inte veta vart jag ska ta vägen av extas.. jag kommer känna mig som världens lyckligaste människa haha :)
Kommer bli kul att träffa folk och bara komma iväg från vardagen lite oxå.. och vi kommer ju verkligen ha tur med vädret!! :D :D sol hela jävla veckan ut :D :D Jag har med mig solskyddsfaktor.. annars bränner jag mig säkert :S

Nu är vi i Töreboda, vilket innebär ca 45 min kvar innan jag landar i Herrljunga för byte.. Tror jag ska ta och käka upp mina melonbitar och bananen jag tog med mig. Och såklart Loka, ingen sommar utan Loka :)
Det här med detox är ganska bra, man får bättre hy, mår bättre och känner sig renare inombords. Och frukt som är så gott när det är varmt :)

Nej, nu ska jag nog slå ihop datorn för att käka lite.. Ha det så bra i sommarsolen! :)

Puss å kram från en resande Marion

Höpp höpp friskt humör
Studsmatta + Marion = sommar

Mina nya dojjor
Mina nya skor :)

Tisdag

Sol och underbart väder! Varmt är det oxå :)
Idag är det tisdagen den 23/6 vilket betyder att jag åker till Andreas i Trollhättan imorgon =) och på fredag till Göteborg och METALTOWN!!!
Idag ska allting packas, tvättas, vikas och gå igenom.. för jag ska ju lixom vara borta ända till söndag.. spännande.. och så ska jag städa mitt rum.
Mamma och jag ska snart åka till Örebro för att köpa nya byxor åt mig.. Jag både vill och inte vill..

Ikväll åker jag för att sova hos Carro =) har alltid kul med henne!
Men dagens i-landsproblem är om jag ska ta med mig datorn ner till Sveriges framsida eller om jag ska lämna den hemma... kan verkligen inte bestämma mig... :s Carro vill nog att den ska vara kvar hos henne haha... men jag får väl se hur jag gör :)

Nu ska jag ner å käka, detoxdieten går inte jättebra tyvärr..
Bloggar mer ikväll och då kommer även en bild från när jag hoppade studsmatta i förrgår hemma hos Johan :)

Puss på er alla därute i Sverige :)
Marion

Måndag morgon

Vaknade upp halv 9 i denna arla morgon :) Tro nu inte att jag vaknade bara sådär, för jag ställde faktiskt klockan :P ska vara hos min dietist kl halv 10, så det börjar bli dax att röra på sig dit. Ska bli roligt att se vad hon säger om mina tappade kilon!

Vi hörs sen!
Marion


Helt ur gängorna

Mamma fyller år idag! Grattis Grattis till dig! Kommer alltid älska dig. Det var du som avlade fram mig och du har alltid stått vid min sida, likaså som jag alltid kommer stå bredvid din! <3

Jag mår absolut inte bra idag. Tror det är en kombination av åska, dåligt med sömn och magont som gjort att det känns som om jag är helt ur gängorna.. Sitter och snörvlar både ur näsan och ögonen för jag har precis kollat på sista avsnittet av Lost säsong 5. Det är ju galet hur galen man kan bli på en serie och hur frustrerad man blir över att det inte kommer nya avsnitt förrens i början av februari! Hur i hela galenpannan ska jag kunna hålla ut ?

Hur som helst.. eftersom jag inte känner mig jättepigg idag så har det inte blivit någon motion, tyvärr. Och tårta har jag ju ätit en bit.. Men men synda får man ju göra ibland, bara man inte gör det varje dag.
Eftersom mamma fyller år idag så kom Helena och Lucas och åt middag med oss. Lax med färskpotatis, sallad och bearnaisesås till. Mums mums! Synd bara att man tenderar att äta för mycket när det är så underbart gott :)

Dålig update igår, kompenserar det nu!
Igår åkte jag hem till Carro, vi gled runt i bilen och hade det mysigt :)
Fick ett inte så trevligt sms imorse.. så det har gjort mig lite nojjig och kan ju säga att det har förstört min helg på antingen det ena eller det andra sättet..

Har inte tagit några nya bilder tyvärr, men imorgon ska jag bjuda på en soluppgång kl 03,30 :)

Kram från Marion

Sommarsallad

Ååh har gjort en så kanongod sommarsallad :)
Prova och njut!

Jordgubbar, vindruvor, isbergssallad, röd paprika, äpple

Mm gott :)

Sol!

Hej alla soliga och glada människor!  Och till er som inte är lika glada : upp med humöret! Solen lyser, det är sommar och allt hade kunnat varit mycket värre!
Kan berätta att detta är min dag nummer 2 med detox och allt känns frid och fröjd (tror nog mest det beror på att solen är framme). Dagen började med att min syster Helena och hennes son Lucas och jag gjorde smoothies, fast till skillnad från igår hade vi i hälften så mycket yoghurt men fyllde upp resten av vätskan med mjölk och hade i lite apelsin för att få en fräschare smak. Ååh så gott det blev :) mycket härligt att sitta i solen med ett glas av det och sin bästa syster (nog för att jag bara har en, men ändå) och hennes underbart kaxiga 3-åriga son som plaskar i en balja..
Efter en stund åkte vi hem till syrran och där hoppade jag och Lucas studsmatta, åå så mysigt :)

Sitter just nu ute på gräsmattan igen hemma med ett glas vatten med pressad citron i. Mycket nöjd, har blivit lite brunare.. Brun brunare brunast
Jag ska bli brunast i sommar :) måste ju börja i tid, snart åker ju Carro, Johan och någon mer med mig till Turkiet! Nåja.. nog för att det är 2 månader kvar, men ändå!
Min tatuering på ryggen gör lite ont.. borde kanske smörja in den mer ?!

Ska snart äta middag.. vet inte än vad det blir, men tror det blir sallad och tonfisk. Mums!

Ikväll tror jag det blir långpromenad när solen gått undan lite och så kanske jag får åka till Hovsta å spela tv-spel.. kommer förmodligen få spö, Haha!

Nejni, nu ska jag peppa sommaren med liveinspelningar av Tomas Ledin, så jävla härligt!

Marion
Så underbart söt :)

Trött

Trött som en jag vet inte vad ?! så nu ska jag snart bege mig till Hovsta och tillbringa mina sista vakna timmar med tvspel :)

Nån som har nå bra tips på hur man blir av med acne effektivt ?

Puss å godnatt från
Marion

Som ni ser så har jag lite kvar att gå ner..


Detox dag1

Hejhallå!
Efter avslutande Cambridgekur i 7 veckor kan jag nu avslöja mina tappade kilon som 13,7! Supernöjd är jag, men efter studentveckans festande har jag dock gått upp lite och ska nu göra en kropssköljning med naturell detox, dvs bara äta frukt och grönt och dricka ca 2 liter vatten med pressad citron i varje dag i ungefär 2-3 veckor.
Jag fick en blender av min syster i studentpresent, och den invigde jag idag med att göra en good men småsur smoothie :) Mätt och belåten har jag precis diskat ur glaset. Detta kommer jag stå mig på länge :) och nyttigt är det oxå! 0% socker, bara fruktsocker :)


Recept på min smoothie :

2 portioner

1,5 dl naturell yoghurt
2 röda äpplen
2 skivor grape
ca 10-15 vindruvor
7 jordgubbar
några klyftor apelsin

skiva alla frukter i småbitar
häll ner lite av yoghurten i mixern och tillsätt LITE av frukten
mixa
gör om steg 2 några gånger
NJUT

Nu ska jag ut och hoppa hopprep och köra lite styrketräning.. Kan jag inte somna ikväll så beror det väl förmodligen på C-vitaminkick eller att jag måste gå en promenad oxå ;)


Mm gott :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0