11/2 - 10

Nu har jag gått 4 konstanta veckor, med endast 3 måltider varav 2 sallad.
Jag lever endast på cambridgesoppa och 4 liter vatten..

Haha jag lever i princip på att veta vad alla andra äter om dagarna ;)

SÅ! Vad har ni ätit idag ? ;)

<3



Är du aldrig hungrig ?
-
Nej, jag dricker vatten mellan sopporna och det fyller ut magen. Självklart har jag svackor då jag är döhungrig, men då dricker jag bara mer vatten och längtar tills det är dags att dricka en soppa igen ;)

Blir du aldrig sugen på att äta nåt?
-
Haha jo! Jag tänker på mat hela tiden, men det sporrar mig samtidigt på något sätt, hur nu det ska gå ihop ;). Jag kollar mycket på tvprogram om övervikt och fetma och hur man ska äta rätt och så, så jag tror jag har en bra grund för hur jag ska leva mitt liv efter kuren är klar.

Varför äter du inte rätt på en gång?
-
Eftersom jag blir så omotiverad till att fortsätta med nåt om jag ser att det går segt eller att det inte går alls. När jag väl är nere vid målet så kommer det gå bra för mig att hålla vikten eftersom jag själv vet hur jag fungerar.

Hur mår du om dagarna?
- Jag mår precis som vanligt, fast är nog lite tröttare på kvällen och lite piggare på dagen. Jag motionerar oxå så det bidrar ju till att det både går fortare att gå ner i vikt, jag blir piggare och att jag sen kommer kunna hålla vikten efter kuren är klar.

När har du ditt slutdatum då du anser att du är klar med kuren?
- När jag nått mitt mål på 68 - 72 kg. Min konsult anser att jag kommer vara ungefär där vid 1 April då jag fyller 20 år. Hur mycket jag kommer vilja gå ner är inte direkt en sak jag vill skylta med idag då jag fortfarande skäms för hur långt det har gått, men den dagen kommer då jag vågar publicera det. Kanske tillochmed en före och efterbild ?!