men

Men baby, det kan vara så ibland. Ibland är man glad och ibland är man ledsen.
Ibland vill man bara vara själv, ibland vill man gråta. Ibland är det skitjobbigt att ens orka stå upp och idag är väl en sån dag.
Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl. Ja det bara är så ibland att jag blir deppig, att jag går in i mig själv för mycket och vill ha så mycket mer än vad jag förtjänar. Att jag aldrig kan nöja mig med det jag kan få ?
Som en bortskämd liten snorunge som bara vill ha julklappar av tomten, sån känner jag mig bara ibland. Varför kan jag inte nöja mig med glansen från ljusen, från alla de gnistrande små eldbollarna som slår och spinner runt mig dagligen för att lysa upp mitt liv ?

För jag är en liten petitess, en liten diva. Jag vill bara ha allt och det hela tiden.

Men det kanske är så ibland?


.


Veckans drinkar!

Kör en special edition idag för vi ska ju faktisk ha inflyttningsfest på lördag och då är det många drinkar som ska blandas!


Piggelin


3 cl Vodka
3 cl Midori

Fyll upp med fruktsoda i ett higball-glas



747


4 cl Vodka
Fyll upp med lika delar Roses lime
och tranbärsjuice och en skvätt Sprite.

Drinken är från popgruppen Kent. (Jag älskar Kent)










 
 
   
 

Disney


4 cl Bacardi Limon
2 cl Advocaat
Mycket is

Fyll upp med Päron Cider
Rör om så att drinken blir jämn gul.

 

White Russian


4 cl Stolichnaya Vodka
2 cl Kahlúa
Serveras i highball-glas
Fyll med mjölk

Utomlands serveras denna drink med 2 cl grädde istället för en massa mjölk, och då även i ett lägre glas.



 

P2


3 cl Cariel T&Q Vanilla Vodka
3 cl Sourz apple
pressad lime
7up

Bygges med is i ett longdrinkglas.




 
   
 
 

   
 

 
   
 

Svart



Märks det att jag gillar färgen svart eller ? Ja förutom de blå strumporna då..


Burlesque









Love and marriage

Allt rullar på som vanligt nu :) har gått ner 2 kilo på två veckor!

Det kallar jag fettförbränning! :)

Nu ska vi ner

Nu ska vi ner på stan och kolla på jackor :)
Kanske lägger upp några bilder sen så får ni rösta fram den snyggaste :)

Puss å kram

Veckans drink


Frozen Rose


3 cl Tequila Rose Liqueur
3 cl ljus Tequila
ett stänk Triple Sec
ett stänk sour mix

Mixa med krossad is.
Häll upp i martiniglas och garnera med en jordgubbe och en limeskiva.

Älskar du oxå Tequila Rose är denna drink någonting för dig som är trött på att blanda likören med mjölk ;)

Huuaaweii

Shit vilket gympass!! Har nog aldrig tagit i så mycket i hela mitt liv :O

Bicepsen bara värker... nää nu blir det nog soffmys eller så åker vi och storhandlar.. Vore väl dumt att lata sig ? ;)

Världens snyggaste skor


smack!



Tack alla för era kommentarer på förra inlägget och på mina viktminskningsbilder :) Ni betyder alla massor och jag uppskattar att ni ville svara på frågan :) Puss på er!

Jag har verkligen glömt bort bloggen helt.. Sitter i min egen lilla värld om dagarna eller så är jag i skolan.
Kan ju berätta att jag går till gymmet och tränar skiten av mig VARJE dag. Det behövs! Känner mig så tom om jag inte har tränat en dag eller bara ligger i soffan några timmar, blir rastlös av minsta lilla..

Kan även berätta att jag fortfarande står still i vikt, men det gör inget, för jag vet ju att jag bygger muskler på gymmet och att muskler väger mer än fett :) men SNART kan jag nog ha de där jeansen som jag skickat efter förrförra veckan som jag NÄÄÄÄSTAN kunde knäppa (var väl en 5 cm ifrån kanske) och de sitter då som ett smäck! :) love it!

 


Vad tycker du ?

Vad tycker du om att så unga människor som jag får en överviktsoperation?
Tycker du att det är tragiskt och att man borde vänta tills man blivit äldre, eller tycker du att det är bra att vi får hjälp innan det går överstyr?

Lämna gärna din åsikt :)


Föressten

Har föressten avlagt ett godisförbud fram till 24e december! :)

Jag får inte äta:
Godis
Chips
Glass
Dricka

fram till dess! :) Men nötter och andra sockerfria alternativ godkänns :)

Ska bli spännande att se om jag lyckas vinna de 100 kr Jimmy har satsat på mig ;)


Huaweii



LE OCH SE GLAD UT SÅ BLIR DET BRA TILLSLUT!

HEPPHEPP

Ogillar Hällefors!! (långt inlägg)

Jag är galet arg just nu!

Ni som känner mig vet att jag har bott i Hällefors, och för er som inte vet det så är det en liten "stad" i Örebro kommun. Jag bodde i en hyreslägenhet på 25 kvm eller nåt sånt för 1025:- i månaden inklusive ALLT sa de när jag flyttade in. Tyckte det var jättebra och billigt och nära till skolan och allt..

Jag fick betala extra för både trappstäd och snöröjning.
Det värsta är att jag och Jimmy fick skotta SJÄLVA utanför huset hela jävla vintern. Ingen snöröjning kom förrän 5-6 timmar efter att vi röjt bort allt, och då lyckades de bara röja undan på vägen och sen lämna en hög vall med snö så vi inte kom in på vår parkering. Är detta vad de kallar service?? Och vad är vi nu tvungna att betala för?? Att vi själva fick röja undan 40 mm snö och skrapa upp en väg genom barriären av snö för att ens kunna parkera bilen??

Fick idag hem ett fint litet "brev" från hyresvärden där det ligger en faktura på "snöröjningen" och så har hon skrivit på sidan "betalas senast annars går det till inkasso". På förra inbetalningslappen stod det varken att den var till mig eller något "bäst före-datum". Dessutom var bankgironumren felaktiga för det gick inte att betala räkningen, varken på banken eller via internetbanken. Har vid ett flertal tillfällen försökt tagit kontakt med "hyresvärden" om detta, men antagligen så vill hon inte svara när jag ringer. Och nu får man detta som ett slag upp i ansiktet. "Betala snarast"... vad är snarast för dom?? Snarast för mig är den 25:e när jag har fått pengar. Finns inte en chans i världen att jag kan betala 580 kr nu :S

Och så har jag tänkt på en till sak.. Om de har delat på alla kostnader som dendär jävla snöröjningen kostade på alla som bor i husen, så är de som snöröjer JÄÄÄVLIGT dyra och de kanske borde tänka på att välja ett annat företag?
För vi är 10 hus, och i varje hus bor 6-8 familjer. Två lägenheter i varje hus är hyresrätter och de övriga är bostadsrätter. Om varje familj har fått hem en faktura på 580 kr så skulle alltså snöröjningsföretaget ha 34,800 kr (trettiofyratusenåttahundra kronor).. För dom pengarna hade jag kunnat gått runt själv med en spade i handen och röjt bort de andras snö.. hehe..

Eller så kanske de bara har gett en faktura till oss som bodde i hyresrätter.. Men det känns ju jävligt orättvist att VI ska betala för nåt som även bostadsrätterna har tillgång till.. :s

Allt skit som har hänt har kunnat hända runt dendär bostaden.

-Två eller tre dagar efter hemkomsten från lasarettet (efter gastric bypass) så gick en galen kärring helt plötsligt bara gick in i vårt förråd (på 2 kvm) som jag och Jimmy blivit tilldelade och började slänga våra saker omkring sig och sa att det inte var vårat förråd, utan hennes. Nyopererad och groggig försökte jag få henne att förstå att jag inte kunde göra någonting åt det då eftersom jag inte kunde lyfta mer än 2 kilo, men på det örat ville hon inte lyssna. Nej hon var ju så "gammal och svag och orkade inte göra någonting", men hon orkade gå uppför alla trappor från understa våningen till översta för att sen riva ut alla våra tunga saker (däribland min systers micro som idag är trasig efter vårt fina besök). Förstår mig inte på tanten än idag..
När jag ringde hyresvärden så sa hon att det varken var mitt eller kärringens. Då hade hon helt plötsligt ändrat sig och vi fick inte längre ha det lilla utrymmet till Jimmys arbetssaker och övrigt skit som inte fick plats i lägenheten.

- Sömnlösa nätter för att grannarna under höll på att döda varandra och de skrek och kastade saker runt varandra och förde ett jävla liv.

- Sömnlösa mornar för att deras hund skällde som en besatt.

-Sömnlösa dagar för att deras hund ylade efter matte och husse som var på respektive arbeten.

- I somras fick man inte spela musik alls för de hade helt plötsligt fått fram en bebis. Undrar hur länge den ungen kommer bo hos sina båda föräldrar samtidigt med tanke på deras bråk...

-Bråk om parkeringsplatsen vi hade. Detta gick så långt att BRF Ödlan var tvugna att gräva ut 5 meter på varje sida för att alla skulle få plats och ingen skulle gnälla längre. Den tidigare nämnda kärringen sa att vi inte fick parkera på vår plats för där skulle hennes barn och barnbarn ställa sig när de kom på besök. Och vart hade de tänkt att vi skulle få parkera då??

Jag förbannar den dagen jag flyttade till Hällefors, jag förbannar den dagen jag skrev på hyreskontraktet för att bo hos BRF ÖDLAN, jag förbannar min s.k. hyresvärd, jag förbannar allt som har med den där hålan att göra.

Får ont i magen av att bara skriva namnet på byn som fick mig att må så fruktansvärt dåligt.

Och så undrar de varför Hällefors län har högst procentuellt med överviktiga ungdomar och vuxna ??

Inte så jävla konstigt tycker jag.

Är så fruktansvärt ledsen och arg att jag knappt hittar ord.

Framtidsdrömmande..

- Bli smal så de tre operationerna kan ske
- Plugga till frisör efter Spa-programmet avslutats
- Asienresa 2012 - 2013
- Jobba stenhårt i Norge för att få massor med pengar
- Köpa ett par stuprörsjeans i storlek SMALL eller typ 26 eller vad det nu är för storlek
- Rio De Janeiro...


Nya bilder på viktnedgången





och hur jag såg ut förut (112 kilo):




Observera att jag har förändrat utseendet maximalt då jag har gått från den gamla Marion som hade långt mörkt hår och vägde 112 kilo. Nu  när jag väger 85 kilo så är jag ljusblond och har kort hår.




Bilder

Lite bilder från mitt liv



Från mellanblond till ljusblond


knubbis i karlstadsoffa


Biosnygg i fuskpäls (Visst ser jag ut som en politikers dotter eller nåt i den?? ;))


Rockabillychic i soffan

Fick tag i en hatt på fyllan som vanligt.. men även..

Lady GaGa-glasögon!


RSS 2.0