pengar

Jävlar vad jag hatar pengar. Det är verkligen djävulens påfund!!

 :(

JAAAAAAAG

Jag x 3 + en med Immy å en med Texas (schexas)




'

Back to rock

Har under denna veckan kört på olika rockteman när det gäller outfits. Jag tänkte visa er dem, men typiskt nog så har mitt usb-minne till minneskortet förlagts någonstans och jag vet inte vart jag ska leta (förmodligen ska jag väl leta där den ligger... haha!)

Men här kommer snygga outfits som jag vill ha!
Bilderna har jag lånat från en blogg som heter http://luckyem.webblogg.se, tyckte hon hade två jättefina outfits som jag vill visa :)



Assnygga brudar som verkligen vet hur man ska klä sig!! :)

VILL HA!


Spel

Nää nu vill jag spela Resident Evil eller nåt, med feta hörlurar och stationär mus.

Adrenalin 2.1 när man hör denna låt

http://www.youtube.com/watch?v=SgzTjDxVtrw

Att ha för lite att göra

innebär att man sitter å slösurfar.. Varför tar jag inte tag i det jag borde göra istället för att kolla in det senaste från H&M, läsa om Kissies liv eller bli förbannad på Sverigedemokraterna ??

Shoot me

Idag kommer det bli en tuff dag

på gymmet.. ska köra intervall-jogg i 60 min och bröst&armar .. stenhårt!!

Snörvel

Usch vad jag hatar att vara förkyld.. trodde det hade lagt av till igår, men nu är den här igen och terrar mig.. Skitjobbigt ;)

Igår slog jag rekord på gymmet. Personligt då alltså. Tror inte jag skulle kunna slå alla bulka-muskler-killar som går där och spänner sig. Nej, jag blev faktiskt själv förvånad....

Men jag orkade jogga 30 minuter på löpbandet, i olika intervaller då.. Allt mellan 7,6 km/h till 9,9 faktiskt (fast då springer man väl kanske mer..?) och jag är så jävla nöjd! Nu jävlar ska kilona rasa av mig!

Styrketränar som en tok (ja, inte för att få just bulkar-muskler) utan för att få högre fettförbränning.

Ska lägga ut en bild lite senare ikväll där jag visar en klänning som jag numer kan ha men som jag inte kunde ha förut :)

16 veckor kvar, 17 kilo kvar.. Det ska gå!

Snart så

Snart så har vi fått iordning allt och fått hit alla saker. Får jag åka ett endaste lass till med grejer så går jag bananas!

Och säga vad man vill om saken, men i Hällefors vill jag ALDRIG mer bo, och speciellt då aldrig för BRF Ödlan!!!!
Så jävla mycket krångel och skit det har varit med den jävla lägenheten har jag då aldrig vart med om dess like. En S.K. hyresvärd som man inte kan få tag på, en obesiktad lägenhet när jag flyttade in och som gör att jag nu får all skit för att vissa saker är trasiga och nu så gnäller de över att min städning inte var tillräcklig bra, MEN NÄR JAG FLYTTADE IN SÅ SÅG DET UT SOM EN SVINSTIA. Medan hyresvärden säger att det var en städerska där som städade och plockade innan jag flyttade in.

Bullshit.

Att de även vägrar arbeta för att en annan person så snabbt som möjligt ska kunna ta över min lägenhet, det fnyser jag skarpt åt. Jag blir bara så jävla ledsen!! Varför kan de inte bara ta in den herrn som vill ha (haha vem fan vill ha detdär råttboet egentligen??!) lägenheten och som har allt som de söker. Han har inga betalningsanmärkningar och kan betala sin hyra som han ska. Att han även är över 18 behöver väl knappast diskuteras mer än typ 2 dygn?? Men min S.K hyresvärd säger att hon "bara fått tag på två ifrån styrelsen som ska diskutera personen".
Vadå, tar det 3 veckor att diskutera om en karl får flytta in eller inte??
För mig tog det 3 dagar, sen var jag godkänd och klar TROTS att jag inte hade någon inkomst eller ens garantier på att jag skulle få CSN-bidrag.

Att det inte finns någon som helst vänlig själ som arbetar för att jag ska trivas i Hällefors har jag heller inte mött under de 13 månaderna som jag bodde i Hällefors. Folk som fnyser åt en i kön på Ica eller en kärring i min trappuppgång som vandaliserade mitt "förråd" (som förövrigt inte ens var mitt tydligen) och som hade sönder saker för mig.

Den enda trevliga människan jag mött i samband med min bostad är nog gubben som kom hem till mig för att sätta upp en brandvarnare i köket. Anmärkningsvärt är att han var hos mig i 2-3 minuter och sa enbart "Hej, jag ska sätta upp en brandvarnare här...". Typ.

Alla andra Hälleforsare kan dra dit pepparn växer! Vill ALDRIG mer sätta min fot (eller bil heller för den delen) i dendär ruttna byhålan igen!

Jag tycker synd om er som bor där eller som växt upp där. Fyfan för Hällefors säger jag bara!!!




Fredags

Amanda och jag i fredags på villa strömpis


Slödag

Haha vilken jävla helg!
I fredags var jag och Amanda på strömpis
Igår va jag å Jimmy med på kräftskiva i lindesberg som spårade rätt rejält för mig och Jimmy.. mer säger jag inte..

Men haha!! Kanindansen var lätt bäst!

Krogens 15 oskrivna regler

Var ute på Villa Strömpis med Amanda igår - toppenställe med skitbra musik! Att jag inte har hittat dit förut är en stor fråga för mig..

Men här kommer de 15 oskrivna reglerna som finns när man går ut på krogen:

1. Drick inte så mycket att du bara ser skum och lurig ut - det är inte koolt
2. Ha inte för högklackade skor om du ändå inte kan gå eller stå ordentligt i dem
3. Trampa inte folk på fötterna
4. Knuffas inte och träng dig inte i köer
5. Säg inte dåliga, gamla raggningsrepliker
6. Låt en kvinna vara om hon ber om det
7. Om du måste spy - spy inte på någon
8. Ha inte en klänning på dig som knappt går ner under rumpan - den glider upp
9. Klä dig inte i ett basketlinne som är typ 15 storlekar för stort och ha en för liten behå på dig under - so slutty!
10. Håll koll på vart du har din cigarett när du röker. Brännmärken finns för evigt
11. Ta diskussioner om kärlekslivet eller en osämja imorgon, ingenting blir bättre när man har alkohol i kroppen
12. Skynda dig på toaletten när du väl kommit in för att underlätta för de andra personerna efter i kön
13. Stora väskor är ett stort NO NO NO
14. Skrik inte högt i någons öra ute på balkongen
15. Glöm alla regler

skoor

Värt att veta om höga och smala klackar!
Skor med höga och smala klackar är skapade för ett enda syfte: elegans. De höga klackarna utgör i sig en spröd konstruktion, men för att understryka den eleganta looken ytterligare väljer designers oftast att även tillverka skorna i fin material.

Därmed är alla skor med höga klackar känsligare än andra typer att skor och de måste användas med omsorg. Följ dessa råd så håller dina höga klackar längre, och fortsätter att se snygga ut en längre tid.



- När du använder skor med höga klackar ska du lägga större delen av in vikt på fotens främre del (så mycket som du kan) och bar ta stöd med hälen. Om du lägger för mycket vikt på hälen överbelastas du skon, och ökar samtidigt risken att trampa snett (för det är helt omöjligt att balansera hela din tyngd på en smal klack.)

- Höga klackar passar bättre inomhus eller på ett jämnt och torrt underlag. Undvik exempelvis hala trottoarer, cykelpedaler, gatsten, galler eller brunnar. Det är bäst så -både för skorna och din egen säkerhet.

- Om du köper billigare klackar. Håll ögonen på den lilla klackfliken av plast, som antingen är limmad eller påsydd på själva klacken. Klackfliken hindrar att själva klacken slits ned -och den bör regelbundet bytas ut hos en skomakare. Mitt råd är att direkt när du köper skorna gå till skomakaren och klacka om dina klackar. Trä, gummi eller metall är mycket bättre än plats. Det är värt att lägga ner några hundra på att klacka om sina skor direkt. Men om du väljer att slita ner platsfliken först, tänk på att den inte får vara för nedsliten för då är det risk för att skomakaren inte kan få bort en, innan han klackar om skorna.

Lycka till!

tittade

tittade nyss på gamla bilder på mig själv och jag känner knappt igen mig.. från 112kilo brunett till 85 kilo blondin på 6månader. herregud vad det går undan egentligen..


har gömt mig hos amanda denna helg, vi myser med tacos, kladdkaka och massor med sex and the city-maraton.

iloveu

Framtidsdrömmar

Jag och Marika diskuterade lite om framtidsdrömmar och framtidsplaner idag medan hon röck min överläpp len.

Jag går ju just nu på Spa-programmet i Grythyttan men efter det skulle jag vilja läsa till frisör eller med nåt inom smink. Tror det skulle passa bra på en skönhetssalong att ha lite av varje att erbjuda så man får fler kunder. Samtidigt så skulle jag vilja gå dedär olika utbildningarna för att själv kunna använda mig av lärdomarna och kunna fixa håret själv eller fixa fejjan med bra smink som ger min hy lyster.

Och nu när vi ändå är inne på det här med stylingtankarna:

Finns det någon därute som kan dethär med stil och smak och som har lust att följa med mig på en shoppingtur för att visa mig vad JAG passar i och vad JAG kan matcha mina kläder med?
Har alltid haft noll koll när det gäller sånt, och jag vill ju kunna klä mig lika snyggt som vissa av mina kompisar gör.. Har önskemål om rockigt och mysigt haha...



Amanda och jag för några veckor sen,
Stör mig dock på att bilden inte går att vrida!!!


Kläder

Dagens outfit:

Meditation-strike-a-pose


Har fått hem mitt paket från H&M som innehöll lite smått och gott.. Bland annat ett par jeans, en svart klänning (ej den på bilden) och ett jättefint kamelbrunt skärp (se bild). Den svarta klänningen och det bruna skärpet ska jag ha på fredag när jag ska på coctailparty hemma hos Amanda.

Jeansen passar som handen i handsken på mig! Trodde seriöst inte att jag skulle kunna ha dem när jag plockade upp dem från paketet, men de sitter ju som ett smäck ;)

Så sammanfattningen av träning, viktnedgång och diet är att jag numera kan ha H&M's jeans (nåt som var omöjligt för 30 kilo sen) och det är inte långt kvar till min dröm-storlek hos H&M (OM man ser det från den ljusa sidan).. :)

Feeeels wonderful!

Wax



Idag har jag fått min överläpp vaxad och plockad av Marika. Det är vad jag kallar skönhetsboost från min sida, speciellt eftersom jag verkligen stör mig på de små fjunen som ingen annan ser. Jag tycker att hela ansiktsmake-upen blir förstörd för fjunen, men nu är de borta och jag tycker det känns jätteskönt :)


Tips för mer volym i håret

Nu ska jag ge er ett tips som jag använt mig av senaste månadernDet har med mjöl, volym och torrschampo att göra. Jag har slutat köpa torrschampo eller Dust It för att få volym, för det är mycket billigare och precis lika aktivt med vanligt mjöl !

Jag vet att många av er använder just Dust It, och visst jag håller med om att det fungerar. Jag läste dock i en annons att Dust It till 99% endast innehåller kemikalier, och nästan inget som faktiskt vårdar ditt hår. Det positiva med mjöl är att de endast är naturliga ämnen från vete, alltså skadar det inte ditt hår på något sätt. Man använder det precis som ett vanligt torrschampo eller Dust it, gnugga in lite i hårbotten och vips du har volym.

Jag varnar dock mörkhåriga personer för att ta för mycket, för det blir lite vitt (precis som Dust It och andra volymgivande produkter)


Vågar du prova ? ;)

September

Jahaja, så kom september och hösten snabbt som fan utan att man märkt att det ens varit sommar..

Och med höst börjar träning :) Så idag var jag och pälsk på gymmet här på Kronoparken för att träna.. Och GRRRRRRR va jobbigt det var att träna triceps.. Men shit va otränade muskler jag har alltså!! Men jag går ju där nu för att träna upp dem och för att gå ner i vikt :) Har en PT imorgon bitti kl 10 (cp-tidigt) som ska visa mig maskinerna och berätta för mig vilken träning som är bäst - trots att jag redan kan alltdetdär så kan det vara skönt med en som peppar en och som verkligen kan bekräfta min kunskap.

Tre syften med att jag börjar träna (Jag kommer aldrig träna för att det är bra för mig, utan för att jag ska nå ett mål)

- Gå ner mina resterande 18-20 kilo (såklart)
- Träna armar och bål så jag blir en starkare massageterapeut
- Träna mage och rygg så jag slipper ha ont i ryggen som jag har nu. Det är fruktansvärda smärtor från min rygg nuförtiden så jag måste göra något åt det. Önskar inte ens min värsta fiende dessa smärtor :(

Jag har haft ont i ryggen sen jag på allvar började bli småfet. När jag vägde som mest var det bara lite ilningar då och då, men nu är det helt fruktansvärt.. Har så jävla ont att jag ibland gråter på morgonen. Mycket av mitt liv blir lidande av ryggsmärtorna så jag drar mig mycket för att göra sånt som jag får ont av, tex. bada badkar, ha sex, ligga på golvet och rita (favorit för några år sen), stå böjd för länge osv.

Det är helt sjukt vad man blir "handikappad" av att ha ont någonstans.. :(

Hur som haver, jag är jätteglad över att ha börjat träna ordentligt igen :) Känns som om det kommer gå bra denna höst. Det är 17 veckor till nyår och det innebär 17 kilo för mig. Jag ska försöka gå ner ett kilo i veckan - det är lagom snabbt och lagom enkelt =)

Köpte hem nutrillet diet shakes idag som jag ska dricka när jag inte orkar göra nåt mellis eller så. De är faktiskt helt okej i smaken och kostar inte jättemycket. Tror jag köpte 15 påsar för 130 kronor.

Och så köpte jag proteinpulver på Hälsokost idag, jättebra grej som är lätt att göra iordning efter träning så musklerna återfår sitt protein :)

Nu ska jag ta å umgås med sambon och mina mysgrisar till djur. Tvättade dom idag och det var de inte så glada över hehe..


RSS 2.0