Bara


Bara 5 kilo kvar sen sitter du nog på mitt ben snart <3


i'm lovin' it


72 och 112


Fredagen den 24e september

Haha! Jag vet knappt vart jag ska börja.. ;) Herregud vilken jävla galen dag alltså.. haha!!

Det började med hemtjänstjobb mellan 7 och 15 efter kanske 3 timmars sömn, vilket var skitkul för fina Terés jobbade oxå :) Blev lite snackis å mys på jobbet där innan man drog till Claes på fika. När kroppen va full med kaffe så åkte jag hem och började fixa med lägenheten. Fick i samma veva en förfrågan att bli med till Norberg på bilträff. Sagt å gjort, jag stuvade in mig i Jennys bil å vi åkte för att möta upp Claes och Staffan i stan innan vi åkte i hundranitttio (nää inte riktigt, men bra nära) mot Norberg. Innan avfärd hade jag och Jenny köpt varsin godispåse vars innehåll vi mumsade upp på vägen innan vi mötte Fagersta's stadsskyltar.
Jag fick den briljanta idén att slänga ut de tomma påsarna genom bilfönstret så de skulle attackera Claes bil bakom oss. Sagt å gjort. Jenny kläcker ur sig en skitblond kommentar om att vi ska säga att det var jag som kastade påsarna eftersom Claes tycker mer om mig än Jenny och kommer då inte bli lika förbannad. Efter en liten stunds tystnad kom smarta Jenny på att de iallafall skulle veta att det var jag som kastade eftersom påsarna kom från mitt fönster ;) haha.. du är inte den smartaste hästen i hagen, Jenny. Men de fulaste är att jag inte fattade vad hon menade, alltså var jag minst lika blond.. haha..

Efter Fagersta stannade vi på en bensinmack för att pissa och rengöra Jennnys bil lite utvändigt. Claes kan inte vara klok som har med sig fönsterputs i bilen. Staffan köpte kaffe.

Vi åkte vidare och missade infarten till träffen. Fick se världens konstigaste vändning av bilen framför, Jenny drog finger och blev förbannad. Vi åkte för att vända, men de gick sådär ;) Hamnade på en grusväg så Jennys bil blev smutsig (stackars stackars Jenny haha). Vi samtalar lite med pojkarna. Åker tillbaka mot bilträffen. Typ så.

Väl framme ställer vi oss på en plats så vi har nära till "sladdområdet", vilket inte var så supersmart för det skulle regna sten på bilarna upptäckte vi sen. Inte smart där inte..

Men det värsta av allt var väl ändå att det kom en bil (fråga mig inte vad det var för jag har noll koll på sådant) och ur hoppade en kille med tuppkam och började öppna skuffen för att spela massa musik.
Jag var i eld och lågor - grabben skulle säkert spela en massa hårdrock eller punk! Möjligheterna för att kvällen skulle bli fulländad var stor.. och karljäveln sätter på dubstep. Och inte lite heller. Vårt sällskap skäms ihjäl och börjar snacka skit om karln och hans bil+billjud. Stämningen fnissig.

Efter lite tittande på bilar och sladdande beger vi oss tillbaka till bilarna där vi till vår stora förvåning möts av en massa blinkande och en massa färger. Grabben med tuppkam har alltså satt upp en discolampa för att locka "besökare" till sin bil, samtidigt som han står och ser stolt ut över sin bil och sin musik och tror han är jättefrän. Haha.
Vi tyckte det var ytterst pinsamt och började driva på som fan om att hans mamma snart skulle ringa och fråga vart han var, för klockan var ju faktiskt snart åtta. HAHA..

Lite efter klockan åtta började han packa ner sina saker och drog iväg.. haha.. jag och Jenny kom på varför han åkte hem och det var det roligaste ever. Hade nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då.. än! (skulle bli att skratta ännu mer senare under kvällen.. ).

Hans mamma hade ju ringt och frågat efter honom för klockan var ju åtta och fångarna på fortet hade ju precis börjat! Å inte nog med det!! Hon hade gjort iordning ugnsmackor och hällt upp ostbågarna och ställt fram colan som de skulle mysa med under programmet! Hahaha
Jag dör.

Vi beslöt oss för att dra till varmare breddgrader ungefär halv 9 så vi drog för att snabbkissa på Statoil i Fagersta.

Jag dör lite bara jag tänker på det. Haha.

Staffan går för att köpa kaffe. Jenny går in på toa. Jag och Claes ställer oss i kön till toan.
Jenny är seg så jag undrar varför hon tar sån tid på sig och hör bara en massa konstiga ord därinnifrån. Plötsligt öppnar Jenny dörren och vrålar "MARION!! KOM OCH KOLLA!!!!" varefter jag lunkar in på toan för att se vad hon vill. Och jag möts av en jätteäcklig intorkad BAJSSTRÄNG på undersidan av toaletten, typ mellan benen på en om man sitter ner. Och jag dör av äckelhet. Sen utbrister Jenny "MARION!!! KOLLA EN RENSLUCKA!!" haha.. vad fan är en renslucka ??

Iallafall, både jag och Claes får våra toalettbesök avklarade och sedan åker vi vidare mot Lindesberg för ett kort stopp på Lidl innan vi bestämmer att åka och lämna av Jennys bil hemma hos henne. Sedan åkte vi mot Örebro med en jävla massa tjål och skratt i bilen samtidigt som Claes kör som en biltjuv och erkänner att han är "en mjukis som kan bli hård" hahahahahaha...

Jag dör.
 
Vi åkte runt lite, till mässan å andra ställen, innan vi begav oss till Max för att käka lite. Där inne dricker Staffan sin tredje kopp kaffe, vi alla avnjuter våra hamburgare och tjålet och skämten hänger över oss. Jag dricker tre koppar kaffe på en rad eftersom jag börjar känna mig trött efter jobb och att ha varit vaken på tok för länge efter på tok för lite sömn. Humorn var låg och allt var liksom jätteroligt för oss alla fyra. Staffan dricker sin fjärde kopp kaffe. Vi skrattar lite till. Staffan dricker sin femte kopp. Jag tar min fjärde. Vi hoppar in i bilen, Claes kör på en tom ölplatta och utbrister "fan nu står den". Jenny frågar "vad står???!". Alla asgarvar. Vi åker därifrån.

Åker runt lite. Åker till donken för att köpa glass. Å såklart kaffe till Staffan.. haha..
Jag blev trött-full så jag började svamla om en massa hemliga saker som jag inte kommer ihåg vad det var. Sen minns jag fan nästan ingenting. Bara att det gick fort att åka mellan Örebro och Spannarboda kl kvart i fyra på natten. Framme i Spannarboda typ 4. Äta äppelkaka, dricka cider, snacka tungpiercing, lukta på ljus och halvsova vid bordet. Ca halv fem åkte vi tillbaka mot Vedevåg för att jag å Jenny skulle bli avsläppta hemma i våra respektive boenden. Jag hade vid den tidpunkten varit vaken i 23 timmar efter 3 timmars sömn så jag var varken kaxig eller speciellt varsebliven.

Vi svänger ut från H och A och upptäcker snart att vi har en bil i arslet. Jenny blir lite panikslagen och Claes och jag börjar tjåla om att de är som i Jeepers Creepers när äckelmördaren ska preja huvudpersonerna av vägen och Jenny blir ännu mer rädd. Claes trycker på gasen. Staffan håller i sig. Jag fattar ingenting. Jenny skriker. Claes gasar ännu mer. Det går ännu fortare för oss. Och det gör de för bilen bakom oxå. Haha vilken jävla biljakt..

Väl hemma slog jag ner huvet i kudden och tvärslocknade efter 24 vakna timmar och mycket mycket galenskap.
Herregud säger jag bara. Vilken jävla otroligt rolig kväll!

Ni är bara bäst! <3

ps, vi drog bara över min "deadlinetid" med 1,5 timme denna gång ;)

Stannar upp

Jag stannar upp och känner efter vad jag vill med mig själv och vad mitt liv ska innehålla. En liten bit av ditt och en liten bit av datt. Skulle vara nice att kunna fixa sitt liv genom att rita en bild och klippa&klistra från en katalog som jag brukar göra. Tänk om det skulle vara lika lätt som att spela Sims.
Tänk om jag skulle ta och magasinera det jag vill bevara, och slänga det jag inte vill ha kvar ?

Tänk för att det är vad jag tänker göra nu.

Sov sött mina fina <3

mjau

Babydoll + stringtrosa (2-delat set)   249.- kr

Klänning + stringtrosa   199.- kr


full fart

Whiho! Åker å jobbar på hemtjänsten om en timme :)
Kommer inte hem förrän halv 10, då vill jag ha mat på bordet och en osedd film i DVD'n.. vem fixar ??

Tankar

Ja här sitter jag nu igen.
Är singel och sökande, står det på facebook. Funkade inte riktigt bra med den kärleken jag hade, så jag lät honom gå och leta reda på en bättre brud som kunde ge han den kärlek han behöver ha. Och för att jag själv ska hitta den kärlek jag vill ha.
Jag talar ut. Å de är väl klart det gör ont ibland, men tiden läker alla sår. Det förstår nog både du och jag.

RSS 2.0