Turkiet inatt då :)

Jag och Tess lyfter 8:00 imorgonbitti från Västerås :)

Åkte hem från min älskling idag, inte jättekul.. men det var kul att vara med Carro den lilla stunden som var när hon hämtade mig. Pappa kom hem från operation idag och allt hade gått bra..

På kvällen gick jag en promenad för att samla lite tankar och för att få upp lite flås så jag skulle bli trött till 22:00. Ändå sitter jag här 23:15 och är pigg som en mysoxe.. fan oxå!! Jag ska ju upp kl 3 lixom..
Ja men iallafall.. när jag gick lilla grisrundan där då så känner jag mig uttittad.. och jag vänder mig om och då ser jag ca 10 blattar komma joggandes... Kul att jag kände mig som värsta loosern då då.. lixom där gick jag i värsta flåset och så kommer dom och bara joggar förbi hur enkelt som helst. Aja.. om ett år kanske jag oxå är där :p vem vet..

Jag harr packat klart allt och gjort iordning för imorn, jag har även rakat mig, peelat mig och gjort hårinpackning. Jag luktar som världens godaste tjej, och är världens lenaste :) Dock känns det som att jag väger 150kg efter veckan.. massa mycket skit har jag ätit.. blir förmodligen ändring på det i Turkiet med tanke på att jag i princip bara kommer dricka vatten och äta lite på kvällen :) Blir nog sjysst som fan!!

Nu ska jag somna in till OC tänkte jag :) Är inne på 3:e säsongen, 4:e skivan!

PUSS från (snart) NegerMarion!
<3 J


Söndag

På söndagar har man alltid ångest över helgens alla bravader. Idag har jag lite ångest för att jag införde alkohol under 3 dagar på raden, och ångest för att jag nu är förkyld oxå! Why God, why ? Jag åker ju till Turkiet på natten mellan torsdag och fredag och då vill jag ju inte vara sjuk :s
Den senaste tiden har jag varit mycket i Karlstad hos Jimmy. Ni som vet, ja ni vet. Ni som inte vet, synd för er.
Jag har inte motionerat nåt knappt på typ 3 veckor, shame on me! Fast sen jag åkte till Karlstad för en vecka sen har jag gått ner typ 2 kg, men de söp jag väl tillbaka igår, iförrgår och i förrförrgår. Liqour ain't good.
Snart Turkiet och en jävla massa vatten! Sol som fan och sand i skorna. Jag längtar!

Idag MÅSTE jag och Jimmy gå grisrundan!!!! Efter allt jag har tryckt i mig har jag ångest.
Jimmy är värsta hurtig och tränar varje dag förutom på helger, så nu är det dax för mig oxå att börja speeda. Vafan, det är ju inte långt kvar till 20-strecket.. Ni som vet, ni vet. Ni som inte vet, synd för er.

Jag har tagit jättemycket bilder till bloggen, men mitt mobila bredband är så segt så jag kanske uppdaterar med bilder när jag åker till Karlstad på måndag. På måndag ska jag och Tess oxå växla pengar :) :) :) :) :) :) :) :)

Puss å kram från skogen/Vedevåg
Mycket fint väder har vi!

hehehe

nu är det fredag, då säger NEDATVIKT.BLOGG.SE att
chips
vider-vin
kebabtallrik kl 01.30
smågodis

är tillåtet! så det så!

RSS 2.0