Gott Nytt År =)

Gott nytt år alla mina vänner =) Önskar er det bästa året någonsin 2010!!!!

Sitter i Karlstad och dricker lite Bellini.. hur mysigt gott som helst. Ska snart iväg på annan fest hos Jimmys kompis :)

Är snygg som satan idag ;) hihi :)
 Älskar denna bild på mig och Isa<3

hur som helst, GOTT NYTT ÅR!! och hoppas alla era dagar blir liiiiite bättre än de som var detta år :)


PUSSSS
från Marion!

usch

Jag bara gråter och gråter.. hur fan kan jag ha gått upp över 10 kg sen jag tog studenten ????? :( syns det eller ? :( Ingenting sitter bra längre och det enda jag ser är min mage och mitt stora arsle :( vad hände ? :s
Kanske dax att kolla vad jag egentligen gör för fel..

och hur kul är det att vara större än sin mamma ?? och att behöva låna kläder av henne till nyår ?? :(


Skor igen :)

Har varit igång igen, denna gång har jag köpt ett par urgulliga nyårs-skor!

 
Haha, snygg solbränna jag har.. ska nog kanske fylla i med lite BUS ? ;) eller smörja mig.. är torr som en.. ?


Ledig

Nej om man kanske skulle ta och börja med examinationsuppgiften ? Fast egentligen orkar jag inte.. men måste ju :(

Har hittat lite locktänger och volumasters på tradera som jag har budat på :) Hoppas de blir mina.. hehe..!
Kissie-hår här kommer jag ;)

I <3 Kissie

Puss
M

Parteeey★

Hurra, vilken jävlig dag! Haha.. Pisstråkigt! jag som ville åka pulka - orken fanns inte ;)
Så vi har inte gjort nånting idag förutom att ha åkt till Linde tre gånger för att inte göra någonting förutom att spela WII hos Nathalie :D haha jag är en jävel på att fäktas ;D

Har myst med film, kollade på Bernard och Bianca i Australien. Det var mysigt och kul att man ser på filmerna helt annorlunda när man är vuxen vs när man var barn.

 
Har köpt schnygga skor jao!


Nu ska vi sussa sött i sängen :) Imorn ska vi skynda fynda på mellandagsrea, kanske köper en tv som jag har sparat till ?! vem vet..
Och imorn skiter jag i Hotellet.. kommer bara hamna i bråk ändå :)
Puss puss på er och ha det underbart ♥


:(

Blä :(

Juldag

Bonjour! Vaknade lite tidigare än vanligt idag för Jimmys telefon gick varm på sms - så otroligt störande!
Idag ska vi kombinera nytta med nöje och åka till antingen Arboga eller Linde för att gå uppför en tung backe för att åka stjärtlapp :) Måste ju få jobba lite haha... eller vad säger ni ? ;)

Hur som helst, var väl aningen pessimistisk mot julen igår, det var mysigt och kul såklart men det är hysterin över julklapparna som jag har svårt för..

Ska ner till mamma och pappa på undervåningen och äta frukost tror jag! :)

 ska jag vara brunhårig eller rödhårig eller ska jag bli blond som jag för tillfället har siktat in mig på ?! :)

Adios!
Marion

Julafton

God Jul på er alla!
Själv tycker jag att julen är överskattad. Visst det är mysigt med gemenskap och att äta samma mat varje år, ha sina traditioner och att titta på Ankas julafton (tänker inte avslöja om jag kollade på Anna eller Kalle, min hemlis) men jag är ganska less på detta eviga räntande efter julklappar och att man ska få så jäkla mycket av sina respektive. Jag tänker inte köpa några julklappar alls nästa år, kanske bara till min systerson och en blomma eller så till mina föräldrar men ingenting till alla de andra. Och jag ska inte önska mig nåt heller för den delen. Jag kan köpa mina julklappar själv. Tänker inte sitta och ha dåligt samvete över att mammas och pappas ekonomi nästa år. Har redan dåligt samvete som det är... jag nöjer mig med att de finns och ställer upp för mig som bara mina föräldrar kan göra.. :)

Det bästa med julafton tycker jag är Karl Bertil Johnssons jul! Ska göra som han nästa år och donera pengar eller köpa vaccin m.m till barn i utsatta länder. Och om jag inte är utomlands tror jag faktiskt att jag vill knacka husvagnsdörr och ge lite mat till hemlösa!
Haha, kanske bara jag som är lite extra sentimental för att Jimmy inte är här och för att jag inte träffat han på länge..

Hur som helst, ska ner till familjen och kolla hur det går för Lucas att leka med sin bilbana.. Han sa igår att jag har varit så elak iår att jag aldrig mer kommer få några julklappar.. Dock hade han en dålig dag och var grinig över det mesta :p

Är hemskt mätt på Aladdin-choklad.. tror jag ska börja skriva mina nyårslöften nu när jag är i extas och superfnittrig.. HIHI

Hejdå!
Marion


22:a december

Karlstad, Karlstad, Karlstad.. har varit på Lagerhaus och köpt nya presentsnören och nytt presentpapper :) passade även på att köpa en såndär grej som strimlar snörena! Hur kool som helst :D

Ikväll ska jag, Jimmy, Thure, Christine och Kajsa baka pipparkukor och dricka glögg. Ska bli mysigt.
PAX för det största hjärtat och de mindre :) Ska göra nåt fint tror jag..
Och ett hus ska vi hinna fixa ihop oxå.. oj oj vad mycke att göra :)

Har fått en till julklapp av Jimmy, som jag ska slå in och låtsas som om jag inte sett haha..
Fick ett nässmycke av honom i måndags när jag kom hem, en liten rosa pärla :) sååå fin :)

Nu ska jag väl kanske vara social?!
Nee.. orka ;) Har bloggar att läsa haha!

Puss
Marion
 Haha i spegelsalen på Liseberg..

Something in your mouth

Var på SPA-fest i torsdags! AWESOME! Skitkul var det..! Längtar tills man får umgås med alla goingar igen :)
Tack alla för en sjukt kul kväll :) ♥


Har bara latat mig i helgen, men välbehövligt! Ska nog ta och börja plugga till seminariet snart, har inte börjat alls men har inte dåligt samvete heller ;)


Asså hon är så jävla mongo.. hur ligger hon med benet ? :s

Det enda som är värt att nämna med denna helg är att vi har åkt pulka.. haha! Skitkul vare! Men arslet fick ju knappt plats i den, så vi ger nog bort den till min systerson :)

HAHAHAHA JAG HAR JU GLÖMT ATT BERÄTTA!!!
Haha jag dör.. så ironiskt! Jag har typ tvingat mig själv att äta rågflingegröt på morgonen för att frukosten ska hålla lite längre än det gör med typ mackor.. haha.. och jag har mått illa så mycket framåt eftermiddagen och på kvällen har jag mått så illa att jag knappt kunnat sova.

Men då visar det sig att RÅGFLINGEGRÖTEN ÄR TRE ÅR GAMMAL!! HAHAHAHAHA.. ALLTSÅ ATT DEN GICK UR DATUM FÖR TRE ÅR SEN! HAHA... fan va dåligt..

Dagens tips, ett smalt tips för oss som drar lite större storlekar:

Ni som känner mig vet att jag nästan alltid har ett svart resårbälte i midjan när jag har en lite pluffsig klänning eller bara en vanlig svart sak. Detta är för att midjan blir markerad och ser därmed lite smalare ut eftersom bältet suger in midjan liiiite. Jag tycker själv att jag ser två-tre storlekar smalare ut i denna klänning med bälte:





Vad tycker du ? ♥


Just ja! Fick ju hem mina kläder från H&M i fredags :)


Kass bild, jag vet.. men det är två glittriga tröjor för det fjuttiga priset av 49 kr / st. Eftersom de var så snygga och billiga så beställde jag två.. den ena är storleken större än den andra! :) Köpte även hem en vanlig svart kofta..

Nu äre mat :) Hasselbackspotatis med pannbiff och herticot verts! ♥ Älskar Jimmys mat ♥♥♥♥


Puss ♥
Marion


Spa-fest ikväll

Ikväll ska inte nedatvikt.blogg.se med i sinnet för då skulle man ju skämmas.. Ska ju nämligen på klassfest med alla fina tjejer i klassen :) Så nu har jag laddat upp med vin, marinella och en stirrande katt som gnäller hela tiden. haha har väl gett henne magsår efter att ha skrämt henne så mycket :O nää skojar bara.. skrämmer dom inte så ofta som ni tror.. Dock känner jag att jag är värd lite onyttigt nu när jag har gympat så mycket, verkligen ansträngt mig till max och presterat på en högre nivå än jag skulle orkat för några månader sen. Allt känns så mycket bättre nu!

Tack S för att du förklarade så fint igår :) Värmde massa mycket! Och förlåt själv för att jag bara hängde ut dig i bloggen och var dum.. ! Hoppas vi ses ikväll!

Ska försöka locka håret.. vet fan inte vad jag ska ha på mig idag! Tror det blir en svart klänning med lite fina accessoarer och en bolero jag ska få låna av gulliga Amanda <3

Nu ska jag korka upp tror jag, ska till Amanda om en timme ungefär!

Just ja, har köpt julklappar idag :) hihi!

Puss på er alla :) <3
Marion


fitness

Idag jävlar, jobbat på hårt! Nog för att pausgympan inte var så hård.. Men här hemma har jag utövat styrketräning på hög nivå. Fan va ont i stjärten jag kommer ha imorgon! Hehe.. kissande hunden är ju bara en favorit ;)
Imorn ska jag och älskling köra benpass på gymmet. Kommer bli spännande att se hur hårt Jimmy kan pusha på mig och tvinga mig att göra några reps till haha.. Hans envishet utmanar min, kan bli riktigt roligt faktiskt.

Mycket givande föreläsningar i skolan nuförtiden :) J och A är verkligen bra föreläsare tycker jag! Är även glad att M ska ha oss i en delkurs till :D Han är så jävla bra på att föreläsa. Hur som helst. Vi håller just nu på med idrottspsykologi, och det är jävligt intressant hur man kan se på motivation och så när det gäller träning, och hur man kan ändra sin motivation till det bättre. Hur man kan se träningen ur ett annat perspektiv och hur man når sina mål man satt! Detta får mig verkligen motiverad till mina mål och att börja träna ännu mer :)
Tycker å andra sidan att det är jobbigt att sitta på föreläsning eftersom jag känner mig som det svarta fåret. Det pratas om ohälsa hela tiden och jag kan känna att det pratas om mig när vi kommer in på den delen. Men jag äter inte onyttig mat, har bara en jävligt stor svaghet för socker på kvällen :(
När S i klassen sa att alla överviktiga är så ohälsosamma och att man inte kan säga att man är hälsosam genom att äta bra mat osv när man är överviktig eftersom själva övervikten i sig är ohälsosam. Jag tycker personligen att jag är hälsosam nog att vara stolt över det. Jag är inte deprimerad, jag kan skratta, jag kan titta på mig själv i spegeln IBLAND och säga att jag är fin eller att jag ser lite smalare ut en dag, jag kan äta godis utan att få ångest, jag kan fortfarande ha hyffsat fina kläder. Så S ord gjorde mig verkligen illa, och jag hoppas att hon inte "ser ner" på mig som är överviktig och därmed ohälsosam enligt henne.. :(

Även om jag verkar peppande eller jättemotiverad så ska ni veta att i mitt huvud pågår en extremt stor kamp över hur jag ska tänka, motivera mig själv och så.. To be continued!

Dagens tips:
Göm dig inte bara i svarta kläder. Pigga upp ditt humör med en färgklick! Du kommer direkt se piggare och gladare ut med en färg på kroppen. Framhäv någonting på dig själv som du gillar extra mycket. T.ex. så kan du ha en grön tröja på dig för att framhäva din byst, eller kanske en färgglad kjol för att framhäva din snygga rumpa ;) Det är bara du själv och din fantasi som sätter gränserna!


Ha en underbar natt och sov så gott!
Puss på er alla som finns och stöttar mig!!
Marion <3


Jag menar.. SÅÅÅÅ jävla stor är jag väl inte ?! eller är jag det ? Ärligt!



Så seg!

Förstår inte varför jag sover så dåligt nu för tiden ? Är jag stressad eller.. ? Måste vara dolt isåfall!
Föressten, jävligt givande lektion idag! Synd bara att jag missade spa-rådet imorse.. men men det är sånt som händer!

Längtar tills mitt klädespaket från H&M kommer :)
Vi fick hem jättemycket på posten imorse.. som dekaler till bilarna och min bok till nästa delkurs. Fick även ett brev som skulle till mamma i Vedevåg men som kommit hit istället :s jättekonstigt! Och ett brev från dietisten i Lindesberg som vill ha ett sista möte med mig.. men som jag inte kan gå på. Inte så kul att åka tur och retur till Lindesberg för att gå på ett samtal som tar 40 min. :P

NU ska jag fanimej träna :)

Och ikväll ska vi på bio! Flickan som lekte med elden..

PussPuss
Marion

Klick klick

Idag internetfönstershoppar jag. Är extremt sugen på att klicka hem ett par nya idrottskor.. har ju inte köpt nya sen början av 9:an, dvs 4 år sen! De är jätteslitna och fyller inte alls sin funktion längre så det är dax för nya :)

Dagens tips:

Måla naglarna! Du kommer känna dig lite extra fin och kommer garanterat bli glad av att se den lilla färgklicken på fingertopparna! Själv målar jag oftast fransk manikyr, men idag blev det en svart tipp istället och som vanligt lite fina stenar :) Dock är min kamera så dålig att jag inte lägger ut någon bild..

Vi har varit ute och gått en promenad idag, jag och Jimmy. Vi tyckte det skulle vara skönt att känna kylan bita i kinderna, och det var det också :) så härligt väder vi har haft också!
Och när vi kom hem till Hällefors så snöade det :) Massa mys!

Nu ska jag sova, ska upp kvart i sju för att vara på skolan runt åtta och ha gympa med gruppen.. sen står det lektioner på schemat hela dagen fram till fem tror jag.. fyfan va boring!

Puss på er alla!
Marion
 
lösnaglar jag brukar ha ibland :) Det är Depends och finns att köpa nästan överallt.. Mina är i kort modell eftersom jag har linser och kan inte få ut linserna om jag har för långa naglar! Finns i både beige och rosa färg :) jag brukar skifta..


Här med min nuvarande favoritfärg lila.. och som vanligt har jag en pärla på ringfingret :P det är mitt favoritfinger ;D haha..



Pssssssst ;) 
Ni har väl inte missat att jag älskar klackskor? Snart kommer en stor bildspecial där jag tar med mina favoritskor, både från internet och mina privata skor :)


Sexblogg!

haha hade lite tråkigt så jag hittade en blogg om en tjej som säljer sex via telefon! haha har aldrig skrattat så mycket som när jag läste detta!
NJUT!

http://hanky.se/Telefonhora


Äntligen "helg"!

Efter ett lyckat seminarium så är jag äntligen hemma och ledig :) Lite skönt är det faktiskt att vara själv oxå, Jimmy ta inte illa upp ;) Men då får jag lite tid för mig själv oxå :)

Ska ta å göra nåt gott att äta nu tror jag :)

Marion

Uppdate :

Har sovit typ hela kvällen.. har nyss kollat skräckfilm med älsklingen :)
Och såklart Generation Fett.. Hihi jag tyckte tjejerna var fina! =) Bara ett bevis på att man inte måste vara ful och skabbig för att man är överviktig :) Tycker att deras tävling var kul oxå, men de är lite extrema ibland faktiskt.. Dock tyckte jag det var kul och bra att de sa att man inte behöver vara ohälsosam bara för att man är överviktig eller ha dåligt kolesterolvärden mm. och det tycker jag är bra!!! För jag äter ganska nyttigt och vardagsmotionerar blandat med tränar bra, men jag är överviktig och det anses som ohälsosamt och så jävla dåligt hela tiden. Visst, jag säger inte att man ska vara överviktig (om man nu själv inte tycker om att vara det, jag själv hatar ju min kropp) men man ska heller inte gå runt och tro att man är hälsosam bara för att man är smal..
Skönt att höra några fina damers syn på den saken!!

Nu ska jag nog hoppa på min man och pussa lite på honom :) Bränner ju massor med kalorier haha!!

Puss och sov gott!!
Marion!

Taggad som fan inför biggest loser.. hoppas jag och Catta kommer med!
Men personligen tycker jag nästan tjejen här nedan var finare mullig.. för när hon är smal ser hon ut som en tant :p

Nu närmar det sig jul

Heipa hei!
Nu är jag klar med mina skoluppgifter, gick som på räls!
Kanske dax å tänka på vad man ska göra för gottis till middag... ?


Min lilla etta. Blev lite knajs med bilden där som ni ser med soffan och gardinen. Tilläggas bör att jag har draperier runt min säng så det blir som en sovalkov.. :) Snart flyttar Jimmy in sina grejer här.. trångt som satan kommer det bli, men det löser vi på bästa sätt för vi är ju så smarta och duktiga :) Månadspriset för en person blir så 600 kr (hyra 500 + internet 100) haha.. rätt sjysst! Billigare kan det nog inte bli... :)

PUSS


Seeg dag!

Hej! Dålig uppdate, jag vet.. men nu är jag tillbaka igen efter att ha sovit bort halva dagen!

  • Igår gjorde jag en härlig ansiktsmask med Mary Kay 3-in-1 rengöring, skönt som fan!
  • Idag har jag färgat håret, typ samma färg som innan men att mina ljusa missfärgningar nu försvunnit hyffsat mkt iallafall :)
  • För nån vecka sen så började jag fundera över vart 1900 kr tagit vägen.. och gick då in och kollade på min internetbank för att se vad jag har köpt för onödigt. Och då upptäckte jag att där jag försäkrat mina nycklar, kort mm har dragit 365 kr extra för mig! Så jag ringde dit idag så jag får tillbaka dom snart :) Tänk om jag inte kollat upp.. haha! Fail.. de andra pengarna hade dragits från Telenor så slipper jag betala nästa månad. Skönt då kan jag köpa nya kläder och lite annat myspys!
  • Här om veckan köpte jag en sminkpalett med hur många snygga ögonskuggor som helst :) grymt att ha och kul att variera sig lite. Har blivit en jävel på sotade ögon á la Eva Longoria. Typ.
  • Idag har vi ätit min favoritmat, fiskpinnar. Massa muuums!
  • För övrigt är jag och älsklingen helt galna i Tradera! Snacka om beroendeframkallande!! hehe.. vi har budat hem en massa bra saker! ;) både det ena och det andra ;)
  • Idag har vi varit och kollat på 3 bostäder, varav en av dem var en fristående villa, typ hus, som var hur fint som helst!! Snacka om Marion&Jimmy stil!! Men det är nog lite för dyrt så vi bor kvar i min etta på 30 kvm för 500 kr var i månaden istället ;) skitbra!



    I skolan går det oxå bra.. vi håller på i grupper om 6 personer att göra en pausgympafilm som innehåller uppvärmning, styrkedel och konditionsdel. Synd att 2 personer inte dyker upp, så vi är 4 som får klara oss själva men det går bra det oxå! Jag är med i uppvärmningsgruppen och låten vi ska ha är kanon! Jag har ingen aning om vilken låt det är, men det är tur att min arbetskamrat S vet :)

    Jag och älsklingen har varit så nyttiga på sistone :) Inget skräp, inget gottis mm.. och varit ute och gått :) Vi är sååå duktiga!


    Dagens tips:
    Dagar när du verkligen känner dig hängig eller har ringar under ögonen, ta på lite rosa ögonskugga / rouge under ögonen. OBS! Ta ingen med glitter, för då kommer det inte se bra ut.. Ringarna kommer försvinna och du kommer se piggare ut på nolltid :) Det fungerar även att ha på lite rouge bara på "kindäpplena" dvs. kindernas högsta punkt när du ler, för att få en frisk look.

    Lycka till :)

    Nu ska jag plugga lite tror jag.. har seminarium på torsdag som jag vill glänsa lite på :p Puss Puss

    Marion

:)


Spenatpaj

När jag var yngre och den kära familjen Sandström fortfarande bodde i Vedevåg så gjorde de en jättegod spenatpaj (gör de säkert fortfarande, men inte i Vedevåg) och detta tänkte jag bjuda min man på idag för att visa min uppskattning :)

Dock hittade jag inte det rätta receptet så tog ett liknande, med få ingredienser :)

Du behöver

Utöver pajdegen:

  • 300 g färsk spenat eller 250 g fryst spenat
  • 250 g keso
  • 2 ägg
  • 1 dl mjölk eller grädde
  • 1dl lagrad ost, gärna parmesan
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Riven muskotnöt (om man vill)
  • Peppar

Gör så här

Förgrädda pajskalet 5-10 minuter i cirka 200 grader.

Förväll spenaten hastigt i en kastrull eller tina den frysta spenaten och låt den rinna av lite. Vispa samman ägg, mjölk och keso. Krydda med muskotnöt, peppar och salt. Pressa ner vitlöksklyftorna i stanningen och rör om. Blanda i spenaten och nästan all ost. Slå stanningen i pajskalet och strö över den sista rivna osten. Grädda i cirka 180 grader i 35-40 minuter.



Mums mums :) Blir nog gott! Och det är både billigt och nyttigt!
Dessutom kan man byta ut det vanliga mjölet i pajdegen till grahamsmjöl eller dinkelmjöl så blir pajen ÄNNU nyttigare :) dock hade vi bara vanligt mjöl hemma så det var det som fick passa bäst för oss ikväll som lördagsmys ;)

På tal om familjen Sandström så är tre av mina åtta favoritbloggar från den familjen ;)
www.isabellesandstrom.blogg.se är länken till Isabelle, min bästa kompis i ur och skur som bloggar om allt :)
www.fotopic.blogg.se är Isabelles lillasyster Lovisa som tar kanonfina bilder på allt mellan himmel och jord!
www.livetibild.blogg.se Felicia med den stora tecknartalangen!

utöver dessa så har jag Kissie, Foki, Paow, Kenza och Dessie som favoritbloggar, 3 av dem främst för de är så jävla ytliga och så blonda att det växer inåt, 2 av dem för att de är intelligenta och roliga att läsa om :)
 
Har absolut ingenting emot blonda! Jag själv vill ju ha platinablondt hår.. ;) Så ta inte illa upp av bilden här nedan! :)




Ha en trevlig lördagkväll med massor av mys och gottis :)
PUSS
Marion

 


Design

Nån som har lust att hjälpa mig med min HEADER?? Jag har gjort en fin bild som jag vill ha.. men det fungerar inte hur jag än gör och följer blogghjälp med mera.. Snälla hjälp mig!!

Bloggen under konstruktion

Som ni ser så är min blogg inte den vackraste.. jag håller på och åtgärdar problemet och sidan är nog snygg igen senast 00,00!

Tack för tålamodet!
Marion

tack :)

Oj vad jag blev glad när jag loggade in på facebook och fick se ett jättegulligt logginlägg av Malin O! :)
"Måste bara säga att jag tycker din blogg är superhärlig, full med positiva tankar =) Stort tack för det!<3 "

Och jag måste bara säga tack så jättejättemycket :D blir verkligen superglad av ditt fina beröm :) Det är ju just detta som får mig att fortsätta :)



KRAM på er alla som läser! :) <3
LavYa




Ny dag,

Som om inte min träningsvärk från motionsgymnastiken igår skulle räcka!! Har haft motionsgymnastik i skolan idag oxå.. och imorgon kommer jag inte kunna stå ;) haha.. så jävlans jobbigt! Men samtidigt kul:) blir så himla glad av att träna :) :)
Ska göra mat snart tänkte jag.. blir nog något enkelt idag tror jag. Typ köttbullar och potatisklyftor med rotfrukter till eller nåt. Allt enkelt i samma stekpanna..
Dag 3 utan socker, dvs. att småäta / rastlösäta godis, dricka, chips, glass, kakor, bullar mm. mm. mm. är så nöjd att det går bra!


Visste du att om du inte berättar för folk att du ska eller att du precis har börjat en ny diet/livsstil, att det blir lättare att följa det nya för dig då eftersom folk då inte frågar en massa saker som får dig att tänka på det du tidigare gjorde ?!
Nu vet du ;)

XXX,OOO 
Marion
<3

ps. har varit olaglig idag och tankat hem Marilyn Manson videos från olika liveuppträdanden.. Snacka om att ha blivit nörd :p Haha!


RSS 2.0