Att hamna i gamla vanor

handlar om att man lätt vill göra samma sak som man brukar göra.

För mig handlar det om att höst-banta, det vill säga börja om på nytt med allt.
Jag vill dricka pulverdiet, jag vill träna som en galning, jag vill ha konstiga dygnsrytmer som inte passar mig alls, jag vill tvinga mig själv till en extra dag med dieten, jag vill se snabba resultat. Men det jag MINST av allt vill, är att gå upp alla kilona igen. Det vill jag inte ha medräknat i höst-bantningen ;)

För nu är det ju jul om 17 veckor, detvillsäga en utomlandsresa för mig och herrn.
Jag har 18 kilo kvar till min målvikt, och det vill jag ha klarat till nyårsafton.

Tror 2011 blir glad på mig om jag klarar det!

Hur gör ni när det är dags för höst igen?
Bantar ni oxå då lite extra och börjar träna på gym igen?Någonstans i Augusti

Japp, sex dagar sen jag skrev sist och jag har inte ens ångest. Jag skyller på att jag har tenta imorgon som jag MÅSTE klara för annars går jag under.. Eller ja egentligen gör jag väl inte det, men jag orkar inte sitta och göra om den IGEN och IGEN och IGEN. Det räcker med de två första gångerna, så nu är det tredje gången gillt tamifan!

Hur mår jag då?
JO jag mår faktiskt bra efter omständigheterna. Har flyttat in i lägenheten i Karlstad nu och jag är mer än nöjd. Hade förväntat mig lägre standard, men den är ju i toppskick! Förutom tapeten i vardagsrummet som vi ska få omtapetserat efter vår egen smak, annars är allt perfetto!

Men!
(Det finns alltid ett MEN i allt...)
Jag är inte nöjd med min viktnedgång efter operation. Jag vet att 15 kilo är bra och att jag inte skulle gått ner det själv annars. MEN, jag har varit opererad i 19 veckor nu och borde därmed ha gått ner 19 kilo.
Jag är lite missnöjd över mig själv och vad jag stoppar i mig faktiskt..
Igår hade jag sån tentaångest att jag tröck i mig godis hela dagen. Och hur fick det mig att må ? Jo ännu sämre!

Hur gör jag idag?
Skippar godiset och äter ägg istället haha..

Inte lika gott, men mindre ångestframkallande.

Pilutta dig pilutta dig!

Har fått Madicken-låten på hjärnan.. GAAH!

Åh vet ni!?!?! :D imorse stod vågen på 85,3 ! Bara 400g tills jag väger närmare 80 än 90 kilo =) HappyfaceMarion!

Idag har jag varit i farten och knådat igen :) Så kul att jobba och tjäna pengar hihi :) Och snart börjar ju skolan igen..

Snacka om att det tar på kroppen att massera!! Blir helt slut efter en timme bara.


saknar mitt röda hår =)

Ruby Haba


Ruby Haba


4-6 cl Star Ruby
1-2 cl Campari
Bitter Lemon
Färsk grapefrukt

Fyll ett highball-glas med is
Fyll på med Star Ruby och Campari
Pressa i en bit färsk grapefrukt.
Fyll upp med Bitter Lemon

akuten i lördags och söndags

I lördags var vi hemma hos Jimmys brorsa och hans tjej och fikade på kvällen. Kollade på deras råttor och myste och bara hade kul. Men sen helt plötsligt fick jag fruktansvärt ont i magen och det lixom "stack" upp i bröstet och i magen.
Så vi åkte hem, smärtorna blev bara värre och värre under bilresan som tog 40 minuter. När vi kom hem till Hällefors igen kunde jag inte röra mig utan att få ont, jag kunde inte stå eller knappt andas för jag hade så ont.
Envis som jag är ville jag inte ringa efter ambulans, men tillslut var Jimmy tvungen att tvinga mig att göra det. Sagt och gjort, ambulansen kom inom 10 minuter och jag fick typ panik när jag skulle lägga mig i ambulansen.. Fyfan va rädd jag var!
7 mils resväg till akuten har aldrig varit så lång! Smärtor, spyattacker och illamående hela vägen. Trodde seriöst jag skulle dö på riktigt!
När vi väl kom fram så kissade jag och sen var smärtorna nästan borta. De klämde mig på magen och jag fick dricka nåt skithemskt äckelpäckel som bedövade hela munnen och ner i magen. Usch fyfan va de smakade SKIT!!! Det luktade gott men smakade verkligen helvete.. fyfan det vill jag ALDRIG mer dricka :o

Så kom mamma och hämta oss vid 4 på natten och sjuksköterskan sa att jag skulle komma in så fort jag kände nåt igen.

På söndagsförmiddagen började det igen, bara att åka in. Shit va värdelöst allt kändes då.. Ångrade min operation något fruktansvärt och ville typ bara få den ogjord.

Sjuksköterskorna konstaterade snabbt att min mage hamnat i obalans efter fredagens vila festkväll och eftersom jag ätit så dåligt i lördags (pga. jobb) så strejkade nu min mage!! Så jag fick några tabletter utskrivna mot magsår och de har jag inte hämtat ut.
Är skeptisk mot alla mediciner och tabletter..

Så, nu sitter jag här och är supernojjig över att allt jag äter ska göra att jag får dunderont i magen. Kommer nog släppa så småningom, men det är inte kul att ha hjärnspöken över detta oxå.. :s

Iallafall, här är den utlovade bilden från igår :)


Skitglad


Kanot-dag

Har varit ute på svartån idag och paddlat kanot =)
Supertrevligt verkligen!

Tyvärr sammarbetar inte mitt internet så ni kan tyvärr inte se bild idag :/

Ingen känner mig så väl som du


Hur det är med mig

Jo, hur är det med MIG då ?

Inge vidare om jag får säga det själv.
Jag ser mig själv som en äcklig degklump och att jag är större än någonsin.

Jag vet att det bara är hjärnspöken - men när jag tittar på kroppen i en spegel så känns det som att jag har gått upp snarare än ner i vikt. Jag tycker att magen känns större nu, jag har mer ont i ryggen oxå.. och så dallrar allt lixom så det är obekvämt att gå eller jogga fort.

Hur kul är det då när trosorna rullar ner från magen för att fettvecket är för stort ??
Har tillochmed skaffat gördel för att jag ska slippa tänka på magvecket... Det är det värsta på min kropp :(

Kan inte minnas att jag var såhär stor när jag var 16 år. Det var för 4 år sen jag vägde 86-87 kilo sist, och det är vad jag väger nu. Men var jag såhär stor då?
Varför tog jag inte tag i min övervikt på allvar då när jag hade en mamma som hjälpte mig och stöttade mig med pulverdietsoppor?? Varför varför varför??
Fan va allt hade varit mycket enklare nu isåfall, då hade jag kanske vägt 65 kilo och varit nöjd med mig själv - hade varit smal på min 20års dag eller börjat SPA-programmet smal och hälsosam och slippa skämmas för att jag inte klarade mer än 3 signaler på PIP-testet..

Det känns rent utsagt förjävligt idag

Om du lämnade mig nu

Världens mest underbara låt!!

http://www.youtube.com/watch?v=9pk3J9-1-UA

Jobba jobba jobba

Snart dax för flytt till Karlstad och jag är rätt stressad. Jag har omtenta den 27e, jag flyttar den 28e, jag har massor med jobb och så ska jag göra klart uppsatser i sista minuten nu denna vecka. Jag ska skriva klart en gammal uppsats som skulle varit klar efter julafton förra året och jag ska hinna få ihop alla saker som är mina inför flytt.

Kanske är det detta som gör att jag ligger sömnlös på nätterna och gnisslar tänder och som gör att jag är extra känslig och grinig ?

Det vet inte jag.

En del av mitt hjärta

Pest eller kolera:
Ha ont i öronen av öronpropparna eller lyssna på högljudda snarkningar ?

Carpe diem baby

Jobb, jobb och jobb! Jag älskar mitt jobb :)
Jag älskar när folk ringer och frågar om jag vill jobba!

Idag ska jag jobba, och hoppas jag hittar dit! Ska träffa på gamla bekanta som jag var hos förra veckan, jättetrevliga (ja det är ju alla mina kunder men dessa är speciellt trevliga) och sist fick jag mat där oxå :) Jättegott! Så det ska bli jätteroligt att åka och titta på deras sommarstuga :)

Till nåt helt annat så har jag gått ner från den eländiga platån!! Jag vägde förut 87-88 hela tiden under ca 3-4 veckors tid, men nu har jag gått ner till 86! Jättehärligt faktiskt :)
Dock var det inte lika kul igår när jag och mamma var ute och shoppade och alla byxor helt plötsligt ville vara för små.. Jag var på H&M i förra veckan och då kunde jag ha storlek 33 på ett par jättefina jeans!! Men åsikter från andra gjorde att jag inte köpte dom.. men förstå vad jag ångrar mig! :)
Men igår, ja då kunde jag inte ha någonting.. Fast var nära på att köpa en AS-SNYGG jeansjacka med nitar på från Lindex som det var Rea på :) Men snålheten tog över..

Nu ska jag göra mig iordning.. mitt blonda hår står åt alla håll och jag luktar äckelpäckel (mindre intressant information kanske) och så behöver min lilla magsäck FRUKOOOOST!  :)Tack för ditt stöd inatt, du är verkligen en sann vän i vått och torrt! <3

RSS 2.0