Metaltown 2010

WOHO! Har köpt biljetter till Metaltown nu :) :):)
SÅ JÄVLA HAPPYFACE <3

Puss


21/1-10

Har ingen ork, jag orkar inte :(

-

Jag vet att jag inte är bra på att höra av mig, jag vet att jag alltid kommer sent och åker tidigt, jag vet att jag inte alltid har varit den bästa vännen och jag vet att jag har prioriterat annat än mina vänner i delar av mitt liv.

Jag vet att jag är svår, jag vet att jag kan vara elak, jag vet att jag kan vara pinsam och jag vet att jag har gjort en miljard fel.

Jag vet att jag ger upp för fort, jag vet att jag är usel på att lyssna och förstå och allramest är jag usel på att finnas där. Att jag även vet att jag är en drama queen som vill ha massor av uppmärksamhet vet säkert ni oxå vid detta lag.

Jag vet även att jag kanske har sumpat mina chanser att ha kvar er som vän, jag vet att jag verkar desperat när jag skriver sms till er eller skriver till er på facebook. Jag vet att ni svarar för att vara artiga, inte för att ni egentligen vill.

Jag vet att ni inte vill ha kvar mig som er vän, även om jag försöker förneka det för mig själv och därmed fortsätter att försöka få er tillbaka. 

Jag har förstått allt detta nu eftersom ni aldrig hör av er till mig längre, ni ringer inte eller berättar saker som gjorde förut. Ni bjuder inte med mig på träffar eller frågar om vi kan ta en fika.

Jag ska sluta, jag ska sluta fråga hur det är med er, hur det går för er att plugga, hur det går med livet och om det går bra på praktiken. Jag ska sluta fråga om jag har gjort någonting fel, eller om jag har varit dum.

Jag är ledsen för alla fel jag har gjort.

Förlåt

12/1-10

Ska flytta över min blogg till devote snart, därför jag inte uppdaterat..
Håll ut =)

Marion

9/1-10

Det går så bra att jag inte ens minns vilken dag det är!

Dock blire lite sådär småskumt i huvudet när det börjar närma sig ett-halv två på nätterna.. haha

Idag ska vi åka bil hela dagen typ, men först ska vi gå på uppdrag :) Mys i snön, det är ju så fint väder ute.. och kallt.. får inte glömma att det är kallt!

Det är party ikväll som vi ska gå på, jag ska vara stylad till tänderna haha.. Amandas löshår å lösögonfransar och snygga kläder.. börjar kännas schnyggt detta :)


Gone away, kiss kiss.. bang bang!

Marion


7/1-01

Dag 5 har precis påbörjat, och det känns jättejättebra.. fast är lite hungrig kanske?! Hur som helst så är det på tok för sent för att äta nånting nu iallafall så det får räcka med ett glas vatten tror jag :)

Och jag vet att ni är många som är nyfikna på vad det är jag egentligen håller på med, men jag kan lova er att det inte är någonting farligt.. det är varken knark eller prostitution :) Bara lite mixtrande med min kropp som vanligt ;) Haha.. ni får veta tids nog!
Ni som har känt mig länge vet hur jag brukar kunna utsätta min kropp för olika saker, that is so me!

Iallafall, det går tokbra med det jag håller på med och det känns som om det här var/är det enklaste jag gjort någonsin :)
Har tillochmed tejpat upp ett par trosor på kylskåpet.. allt för att motivera mig själv.. haha ONE SIZE DON'T FITS ALL ;) haha... ELLER HUR AMANDA ? ;) ;) ;)
Jag var bra jävla snygg när jag skulle försöka få på mig dem.. ;)

Har även en punktlista över saker jag kan tänka på när det blir besvärligt, och lite tips och sånt..  och en fin text som min kompis Catta skrev till mig förut :)

"Du är skitsnygg och du kanske blir ännu snyggare. Tänk bara att få gå in på Gina Tricot och köpa dig ett par fina små jeans, eller tänk att köpa en liten svart tight klänning som du kan ha till ett par rå-snygga pumps. Du kommer bli så jävla snygg!! "

I love you babygirl! <3
Och älskar min Jimmy som står ut med mina galenskaper!

Puss  på det!

5/1-10

Känns redan nu som om jag gått ner 10 kg haha..
mer om detta får ni veta vid ett senare tillfälle ;) Nu ska jag ta tjuren i hornen och plugga!! Tro det eller ej ;)

XoXoXo

4/1-10

Borde borde borde börja med uppgiften.. och skaffa mig en hobby förutom att älska Kissie!

Har ätit kyckling, brava?!

Hejdå

Jan. 3, 2010

Vad jag bryr mig om är
att höra dig andas
<3


RSS 2.0