Du vet att du gått ner i vikt när du...

Vågar sätta dig i en solstol utan att du tror att den ska gå sönder.

eller

När joggingbyxorna måste dras upp hela tiden under rundan för att man ska slippa springa med stjärten bar.

På tal om...

Mitt blonda hår så har jag gjort det hos frisören, jag använder silverschampo och jag ska färga det en gång till :) Så du som tyckte att mitt hår såg extremt gult ut och tyckte att jag var lik en fågel som du hade i en bur när du var liten - det kommer bli bättre och man kan inte bleka sönder allt på samma gång för då går håret av!

Nu pratar vi om trevligare saker tycker jag.

Som dendär dagen när jag beställt hem klänningar från H&M i storlekarna 44 och 46. 46an är idag för stor och måste sys in vid bysten och midjan, 44an sitter som ett smäck. Det går neråt!


Idag ska jag ägna tiden åt en massa skolarbete. Fick nåt jävla ryck igår och var jätteproduktiv! Så vem vet, jag kanske gör klart skiten idag och kan ta sommarlov sen ? :)

Är föressten AP-SUGEN på att dra till Ullared. Men då vill jag ha gått ner 10 kilo till för att det inte ska kännas onödigt.. Okej vi säger väl att jag iallafall ska gå ner till 80! Det borde vara rimligt.. det är ju bara 7 kilo dit :)

Absolut Amore


3 cl Parfait Amour
3 cl Absolut Citron
4-6 cl osötad citronjuice
3 cl cranberryjuice

Skakas och hälls i highballglas samt toppas med fruktsoda
Garneras med citronklyfta och blå vindruvor.


Jävlar va blond jag är nu

Eh ja, den sista är redigerad


Träning, mat och vardag

Jag har stått still i 3 veckor. Vad fan gör jag för fel ??

-Jag äter för lite.. hur kan JAG äta för lite? Jag som tycker jag äter för  mycket..

Nej, nu blir det noll godis, chips och sånt som förstör för mig (tyvärr har jag ätit sånt... :( )

Jag vill ju vara en av de duktiga opererade som gått ner mycket och bra. Jag vill ha den där jackan från H&M i storlek 40. Jag vill hamna på BMI 25 så jag kan göra de två operationer som jag både vill ha och förmodligen behöver. Jag vill slippa den äckliga lukten som blir under fettvecket som kallas mage.

Jag är ute och gör en runda nästan varje dag, då jag joggar varannan låt och går varannan låt och håller på så i ca 40 minuter. Det känns underbart att kunna röra kroppen lite snabbare nu när jag gått ner 25 kilo, men det är ändå 22 kilo kvar som retar mig och som studsar och rör sig.. det gör nästan ont när magen hoppar runt när jag studsar fram på spåret..! Vad ska jag göra ? Ta på mig midjekorsett ?!
 

Ett år med kärleken

Idag är det ett år sen du och jag blev vi!Jag älskar dig Jimmy Pedersen


En helt vanlig kväll

Ja igår var det en helt vanlig kväll. Jag var lite småseg och Jimmy var lite småtrött så vi bestämde oss för att duscha och sen dra till stan för att köpa ost och kex. Sagt och gjort, vi hoppar in i duschen och vad händer inte ? Jo, vattnet svämmar över - det är stop i hela avloppet. Det sög ju.. Så vi ringde och ringde och ringde till mamma och pappa som är nere i Polen för att få ett godkännande av dom att ta hit slamsug. Inget svar.

Så jag ringde hit dem själv, först trodde de att de skulle hinna igår. Men tillslut blev det att de ska ringa idag. Suck, jag har ju jättemycket saker jag vill göra idag (gå på loppis bla.) "men men jag får väl nöja mig ändå" tänker jag och tycker att vi har haft maximal otur.

Haha, men när vi sen åker in till Linde för att köpa kvällsmysgottis så svänger vi förbi strandpromenaden för att säga hej till Isa och hennes syrra Lovisa för vi visste att de satt där. Vem har inte då tappat sin mobil i sjön ?

Jo Isa!
Och bakgrunden till historien är att Isa förra veckan bröt tån, hennes sambos bil gick sönder och hennes sambo råkade ha sönder halva tvbänken och det hände hur mycket som helst i otursväg för dem. Och så nu detta "/

Så när vi kom dit höll Fredrik, Isas sambo, på att dyka som fan efter mobilen och det tog en liten stund innan jag vågade hjälpa till. Men vi hittade den inte..

Så nu snart ska vi iväg igen och försöka hitta den i hopp om att den kommer synas bättre nu när det är dag.

Bjuder här på två riktigt charmiga bilder på mig, helt dyngsur och sleten i bikini.

Jag säger bara en sak : Jag kommer bli smalare :) *rodnar*


Foto av Lovisa Sandström
www.fotopic.blogg.se

Ha en underbar dag :)


Min fina syster

Jag saknar dej syster, jag saknar dej syster, jag saknar dej syster, Jag saknar dej syster, jag saknar dej syster, jag saknar dej systerJag saknar dej syster, jag saknar dej syster, jag saknar dej systerJag saknar dej syster, jag saknar dej syster, jag saknar dej systerJag saknar dej syster, jag saknar dej syster, jag saknar dej syster


och vet du ? :)

Jag tänker ringa dej imorgon!

*förvarnar*

Jag älskar dig


förvånad

Heipahei!

Har haft massor att göra under helgen - det gillar jag såklart!
Är husvakt åt mina föräldrar som är i Polen i 2 veckor och hitills har jag klippt massa gräs och jobbat lite med massage och sånt :) skitkul!

Igår hade vi lite grillpartyparty här hos mig med streetrace i örebro som avslutning. Kvällen blev totalt lyckad och det var skitkul att få dunka lite plåt i takt till musiken i örebro :) Blickfångarnas blickfång var nog ändå den vita snygga bilen som lättade upp stämningen på mässan genom att burna typ 10 varv på asfalten.. Creds till dig i den vita bilen!

Har även gått med på att spela minigolf idag, hur nu detta ska gå?!
Bakgrunden till denna frågeställning grundar sig i att jag är en fruktansvärt dålig förlorare - OCH en dålig vinnare.
Hm.. hur ska jag nu få detta att gå ihop ???? Jag får helt enkelt se till att slippa vinna och slippa förlora ;) tror alla vinner på att jag inte vinner haha...


Den 26e slänger Marina på Figaro i mer färg i håret, blir nog NÄSTAN platina då :) Vem vet inte du, vem vet inte jag, vem vet inte du, vi vet inget idag, vet du ? :)


Updt:

Har märkt att det blivit lite diskussioner kring Burka- och niqabinlägget jag gjorde häromdagen. Tycker ni som inte håller med mig kan slänga sig i sjön ;)

Arg-Marion

Jag är arg.. riktigt arg!
Såg att Kissie och även en vän till mig (nu är det inga person-påhopp här så jag nämner inga namn) som har diskuterat detta med burka- och niqabförbudet som Frankrike har startat, och som Norge vill anamma.

Jag själv tycker att det är helt absurt!

Som jag skrev i Cherin och Mohammeds blogg så fint: (älskar för övrigt deras roande och intressanta blogg) 

Tänkte bara säga att jag blir så upprörd när vissa av mina vänner säger att de vill att burka- och niqabförbudet även ska komma till sverige. De säger saker som att "man aldrig vet vilken person det är under och att det likagärna kan vara en självmordsbombare".

Jag blir så fruktansvärt arg. Detta är (tycker jag) så likt nazismen på 40-talet. Jag trodde mänskligheten hade utvecklats mer sen dess ?
Varför ska man förbjuda någonting som så många vill ha och som så många tycker är självklart ? Varför ska man tvinga någon mot nånting som denne inte vill ? Varför ska man tvinga någon till att sluta följa sin religion och sin tro?

Tycker det är helt sjukt..
Ska de kvinnor som känner en trygghet i att bära burka tvingas sitta hemma, isolerade från omvärlden, för att några högt uppsatta människor har lagt ett förbud mot deras klädstil?

"Man tar seden dit man kommer"
-Jo visst, jag följer såklart moské-ritualerna när jag besöker ett muslimskt land, allt annat vore faktiskt förnedrande och oetiskt enligt mig.
Men jag ställer mig inte på gator och torg i turkiet och ber till Allah när det är böneutrop. Jag bär inte burka när jag är där.
Jag följer alltså inte seden dit jag kommer.
Därför tycker jag inte att "ni" ska behöva ta seden som den är i Sverige.

Heja ett mångkulturellt land!


Burka


Niqab

Bilderna är hittade på Google.Jag tycker alla ska få klä sig som man vill, se ut som man vill, tro på vad man vill, göra vad man vill (ja inom vissa gränser då.. man kanske inte borde få springa å mörda och sånt..), titta på vad man vill på tv, lyssna på vilken musik man vill osv osv.
Jag tycker inte att nån ska få bestämma över hur du vill leva ditt liv.

Tycker du att det är rätt att folk ska få bestämma över hur du ska leva ditt liv, vad du ska göra av ditt liv eller tillochmed bestämma vilka kläder du ska ha på dig ??

Har klickat hem lite pryyylar :)

I all tristess har jag skickat hem lite saker som ska förgylla min vardag lite.. :)
Detta från Shock.se


Detta från Hm.com

Ska bli kul å få hem paketen :) Speciellt lösögonfransarna :)


Bilder :)

I fredags hittade jag en fyrklöver. Kände mig som världens ballaste brud då :)

Jag blev bra på bild:

Jag hade på mig mina snyggaste skor:Nu vill jag veta hur mycket jag väger. Har inte vägt mig på 2 veckor och jag har viktnojja.. :s Jag har fått för mig att jag har gått upp eller att jag står still. Hoppas på motsatsen!

Hej och hå! :)

Ja ni.. det är ju inte mycket man orkar med att göra under sommaren när de är så varmt :p
Men idag har jag städat bilen ;) Woho på mig.. :)

Usch

Jag vet inte hur länge till jag kommer orka med detta..
Det jag talar om är mina agressionsproblem.. och att jag snedtänder på minsta lilla :(

fyfan för att inte veta någonting om varför eller hur det kommer :(

ville bara skriva av mig

jahaja

Detfinnsmassormedsakersomjagstörmigpåochdetärnär
mellanslagstangentenslutarfunkeratyphurskamanklarasigutanmellanslag
ellerärdetbaranåtsomhjälpertillsåmanfattar
vaddetstår?mankanskebordetestaattsehur
mångadetegentligenärsomfattarvaddetärmanskriver
fanvadeluktarkinamat.blevheltplötsligttypassugenpåkinamatoch
enmassaspaghettiellerstektanudlartill.mumsfillibabba
hursomhelstjagskriverbaradettaförjagskaprovaensakmedbilder
mendetsögjupungattdetintefunkadepusshejdånuärjagsur


tjabbalabba

Idag gör jag som igår - ingenting.

Ska söka lite tips åt er iallafall idag så ni får nåt kul att läsa :)


Du vet att du gått ner i vikt när du...

Plötsligt börjar skymta skorna som förut var gömda under magens siluett..

eller

när nyckelbenen gör ont för att de har växt fram för fort


Älskade älskade serie..

Nu är det en sånhär seg och dryg dag. En dag som jag borde göra hur mycket som helst på, men jag inte orkar.

Vet ni varför? (Och lite pinsamt är det, för jag är en sån sucker..)

Jag har kollat på slutet av min älsklingsserie LOST. Serien som har hängt i mitt hjärta i säkert 5 år, som har fått mig att skratta och gråta, sitta med naglarna i munnen av spänning och fått mig hysterisk och panikslagen. Serien som vann mitt hjärta från första avsnittet. Serien med stort S. Och nu är den slut! Föralltid...

Jag har lite svårt att tro på det. Efter alla maraton jag har haft med sträck-tittande och hoppande mellan alla 6 säsonger var det nu dax att kolla på slutet. Och vad jag grinade.. Har inte gråtit så mycket sen jag grät av lycka över min Gastric ByPass operation.. Jag har aldrig känt mig så tom i hela mitt liv. För personerna i serien har lärt mig så oerhört mycket, och jag har verkligen levt mig in i serien.

Det är helt sjukt.. Trodde jag skulle sitta där med ett leende på läpparna och tycka att allt var frid och fröjd - som jag gjorde sista avsnitten av Sex And The City och OC. Men näe ?

Konceptet "Grina som en unge" har fått ett nytt ansikte, nämligen mitt!

Kan tänka mig att jag grina lika mycket som många av er grina till Andra Avenyn's slut..

Ett tips :)

Ett tips till sommaren nu när ni ska göra sallader, ha i några vindruvor som delas på mitten - blir jättegott och sött =)Den godaste frukten jag vet just nu :)


Sugen

Jag vill verkligen flytta nu! Det känns som att ju mer jag tänker på en större lägenhet, desto mindre blir denna jag bor i nu.. Allt står på varandra och allt är ivägen hela tiden :s
Tex. köket är ju minilitet.. blir galen när man ska diska och laga mat samtidigt (Så gör jag alltid) när allt ramlar runt och inget får plats.. herregud va jag blir irriterad då :p

Har idag hittat fem lägenheter i Karlstad som vi ska söka på, hoppas verkligen (!!!!!!!) att vi får nån av dem! De har jättefina planlösningar oxå :)

Här är min favorit:


 
en trea i Våxnäs, ca 10 min från stan med buss.

Annars gillar jag denna, den är bara 4 kvm mindre än den första:


en tvåa på Färjestad/Rud.. Gillar verkligen planlösningen och att det är en "walk in closet" mellan vardagsrummet och sovrummet :)

Ni som känner mig

vet att det finaste jag vet är en vältränad tjejkropp. Och att jag alltid har suktat efter att ha en.

Därför känns det faktiskt för en gångs skull inte så långt ifrån att själv få en vältränad, slimmad och sexig kropp.
Ska boosta min pojkvän om att faktiskt på riktigt dra igång att börja gymma och träna som man ska igen.. Alla ni andra tränings- och viktbloggar jag läser är ju helt awesome när det gäller att träna och äta rätt.. Själv känns det då som att jag fuskat genom min operation. Jag vill ju klara detta själv!

Så nu jävlar tänker jag börja líte smått med hemmaträning och promenader som man ska. Jag vet ju hur mycket godare jag kommer må av det. För att inte tala om att humöret kommer bli bättre och att jag kommer sova bättre och inte vara lika lat.

Känner att jag denna gång kommer klara det, sålänge jag inte pushar på mig själv för hårt :)


Drömmen är ju att se ut såhär.. ååh va brun å fin hon är =)


Veckans vikt:

Denna vecka väger jag 88,5 kg.

Kvar till delmål 5 (85 kg): 3,5 kg - som jag vill bli av med till den 28:e Juli (vår årsdag)
Kvar till målet på 68 kg: 20,5 kg
Antalet tappade kilon sedan start: 23,5 (hurra, hurra, hurra!!!)

Klädstorlek (Jeans): 44
Klädstorlek start (Jeans): 50

Har..

Legat lite på latsidan på senaste å gjort som många andra - njutit av sommarvärmen. Men idag är det dessvärre kallt ute tycker jag, så idag kör jag på lite bikiniform från iForm's hemsida och kanske tar en promenad sen, om mobilen ger mig bra musik vill säga.

Idag äter jag grillade revbensspjäll med potatissallad (Tack mamma och pappa) och känner mig allmänt nyttig.
Gick upp vid 9 för att käka frukost och sen dess har jag även lyckats petat i mig en halv liter vatten och några vindruvor. Har satt klockan på timer varannan timme - för nu ska jag kicka igång min viktminskning igen genom att äta varannan timme. Min dumma gamla bantarhjärna vill dricka pulverdiet som jag gjort de andra somrarna från det att jag fyllde 16, men iår går ju det inte alls.. och inte nästa sommar heller för den delen (på grund av att jag inte kan dricka så stora mängder itaget utan kan bara få i mig ca 1,5 dl i taget och då hinner shaken bli förstörd). Men! Nånting jag kan göra är att köpa såna där "Hunger controll" som de gör reklam för på teve, skitbra när man är trött på att kånka med sig frukt överallt :)

Idag börjar även mina studier på heltid (100%) vilket innebär att jag inte kommer ha så mycket tid för att slappa och dega som jag gjort när jag bara pluggat ca 20% under tidigare veckor denna sommar. Men nu känner jag att jag har legat för mycket på latsidan så jag har börjat bli uttråkad. En uttråkad och ostimulerad Marion betyder dåligt humör och irritation.. Och en sån flickvän och kompis vill man inte ha, eller hur ? ;)

Ditt å datt

JAJAMEN!

Nu är det fredag och fredag innebär ATT JAG SKA BESIKTA MIN BIL :D
tjoho va roligt

eller inte

haha vilken bloggtorka jag har :o

måste nog fan ut å röra på mig så jag har nåt att skriva om

heipahei

:)

Badade ute för första gången idag :)

Var kallt, sen blev de varmt när jag kurade ihop mig till en "liten" boll, sen blev de kallt igen.. men Isa tog lite modellbilder på mig :) Haha...

Puss


RSS 2.0