Lite förändring

Jag har gått ner från byxstorlek 50 till nuvarande liten 44. Detta vet jag inte om man kan se i bilder, men jag ska försöka fånga det :)

DÅ:

Sommaren -09, Vikt ca 100 kg & Storlek 48-50

 
studenten -09, samma vikt och storlek som ovan

 
I början av mars. Maxvikt 112 kg & stor storlek 50.
 
En vecka innan operation, Mars-April -10, vikt ca 101 kg & klädstorlek 48.

NU:


13/5-10, vikt ca 94 & storlek 44-46

 
28/5-10 , Storlek 44, vikt 91 kg


En 44 i storlek 50 :)


Jämförelse:


110 kg och 91 kg. Kolla speciellt på ryggen! Har snart fått bort den jobbiga fläskbiten som var ivägen förut :)


Det var allt för mig idag!
Ha en underbar helg! :)

Puss å kram


Helga!

Jahaja.. helgen har gått FÖR fort!! Kanske beror på att jag var på kurs igår och därmed sabbade halva lördagen. Dock är jag skitnöjd att jag gick dit! Sandra tröck ut massa triggerpunkter på mig och vi provade även på akupunktur..! Min rygg har gjort ont i 3 år i rad, men efter den behandlingen sa det bara "poff" och smärtan försvann. Helt jävla sjukt egentligen! :)
Men idag stålar det ut nåt från axeln ner till handen så det är nog nåt som har börjat gå igång i axeln efter allt pillande.. ;) Får be Sandra om en kur igen haha :)

Igår var det även cruising. Jättekul att åka med Freddan, Felicia och Bagge i Freddans Austin :) Haha känns som att åka båt ;D

Och idag då? Jo jag skulle ju ge mamma en för tidig Mors-dagspresent i form av kropps-skrubb och aromainpackning, men då går hon ju och blir sjuk den stackaren! Så jag får ge henne det på tisdag när jag ska dit och få min bil fixad. Sen kommer jag inte träffa dem på 3 veckor (fatta va jag kommer sakna dom!) eftersom jag ska till Östersund på inskrivning av sommarkursen jag ska gå, sen ska jag till Göteborg på Metaltown (På mammas födelsedag) och så ska jag på diverse kurser.. Men det blir nog bra ändå :)

Ska försöka övertala min Isabelle att färga mitt hår rött när jag är hos henne i Östersund ;D Måste fan nästan ha det =) Har ju typ mörkbrunt nu, och kan vara kul att ha nåt annat efter att ha haft mörkt jättelänge..



Ska gå och smörja in mig med BUS nu så jag kan bli lika sommarfräsch som Elita Löfblad :)

Lördag

Lördag och uppe med tuppen.. Vad nu detta ?

Jo jag ska på triggerpunktskurs idag! :)
Å ikväll blir det cruising och lite party med vännerna hemma i Lindes.

Just ja! Köpte en ny tv igår =) En 42" LCD :) Den va fan både bra och billig =)


Puss å kram

i skolan

hej å hå :) nu är vi i skolan å håller på med grupparbetet :) går finfint! 6 svettiga brudar som tränar motionsgympa, kan inte bli bättre va ;)

Ska till Karlstad sen å hämta lite saker som kommit från England och köpa en ny tv :)

Puss å kram

Torsdag igen!

Jaa vilka roliga rubriker jag har på mina inlägg, men det gör inget ;)

Idag har jag inte gjort någonting! Varför gör jag ingenting!? Har varit vaken sen halv 9 och sen dess har jag bara suttit här som ett fån och så har jag gjort en smoothie.. när det finns så mycket saker som jag skulle behöva göra istället!!

Exempel på sånt är:

- Rörelser till en styrkelåt och en uppvärmningslåt inför vår motionsgymparedovisning i gruppen
- Fixa till powerpointpresentationen till en annan redovisning
- Träna på den nyss nämnda redovisningen
- Städa (tråkigt, prio sist!)
- Laga mat
- Skriva klart en uppsats som skulle varit inne veckan efter nyår (Kan betala någon att skriva den åt mig!)
- Fixa småfel i andra kurser så jag får godkänt

Det finns ju huuuuuuuur mycket som helst att göra!! Men vad är det jag lägger ner min tid på då?
Jo bloggar.. dessa otroliga och roliga bloggar! Idag är en såndär riktig bloggdag för mig.. Idag har jag nog läst över en 100 - 120 bloggar.. Fan va mycket besökare jag skulle få om jag lämnade kommentarer på alla.. hehe :)
Vissa dagar läser jag "bara! 15-20 bloggar, men dagar då jag känner mig mosig och seg och orkeslös så blir det måååånga fler, som idag..

Nej fy! Nu får jag skärpa mig! Älskling kommer hem om en stund å då ska maten sedvanligt stå färdig att ätas.. undrar just va jag ska hitta på för billigt och gott idag då... Det ordnar sig :D

Puss på er alla och ha en underbar eftermiddag / kväll!


Shit va jag saknar min förra lägenhet :( Ångrar mig mer för varje dag som går att jag sålde den :/ Så mycket pengar och tid vi la ut på att fixa den med tapetsering och ommålning och så.. säljer jag den bara :o
Måste ha varit bra jävla dum i huvet! Trivdes ju som fisken i vattnet (förutom med grannarna, men de är ju lika dumma i huvet här i hällefors så inte har jag precis uppgraderat mig)

Den lägenheten var på 64 kvm, där bodde jag själv. Där jag bor nu är det 27,9 kvm och här är vi två personer och två katter som bor! Liiite skillnad..

somebody put something in my drink







Tack alla för en kanonkväll i torsdags!


veckans

I söndags klipptes mitt hår av :) och nu har jag lugg och spretfrissa.. Finfint men ovant!

I måndags var det vattengympa
Jag gillar vattengympa. Jag känner mig viktlös och smal och fin i vattnet. Som en graciös fisk eller nåt :) Helt underbart är det!

Igår var det motionsgympa
Jag är fortfarande helt förundrad över hur bra kondition jag har fått. Den är ju fortfarande inte super, men bra mycket bättre än för 18 kilo sen.. :)

Idag vet jag inte vad det blir, men jag vet att jag har träningsvärk överallt sen igår ;) hehe..



Jag och hjärtat var vid guldkusten igår och åt middag på klippan som är där :) Helt otroligt mysigt och vi hade verkligen tur med vädret! Både sol och varmt, blåste varma vindar :) Försommaren är här!



.

1,5 kg kvar till 20 kilosgränsen... farligt av vågen att utmana mig. Så till på söndag ska jag ha gått ner 1,5 kilo!

Hur ska jag lägga upp detta nudå.. Hm.. lyckades jag gå ner 600 gram på en dag så klarar jag nog fan 1,5 kilo på en vecka! :)

Vilka håller på mig ? :)

Haha.. skrattretande!!

Haha.. Två av mina "vänner" har tagit bort mig från fejjan, den ena för att hon påstår att jag har sagt saker som inte skulle komma ut (vad det nu är har jag inte den blekaste aning om, det vet hon nog inte själv) och den andra för att jag, HAHAHAHA, har "raggat" på hennes ex för typ 2 år sen! Haha det dummaste jag har hört.

Snälla brudar, nästa gång kan ni väl komma på nåt lite mer realistiskt att skylla på ? :)


Hur som helst. Jag mår bättre än någonsin. Inte behöver man massa slagg-produkter för att man ska klara sig här i livet :) Jag trivs ypperligt och nästan oförskämt bra med mitt liv som det är. Inte behöver jag ta till en massa festande eller en massa fjanterier för att det ska kännas bra. Jag har de finaste vännerna på jorden, och alla stöttar mig från start till mål.



Amandasnyggo och jag på Hannas och Annas 50-årsfest :)
Supermys kväll i torsdags med en massa bra brudar!

Love U all!


Partytorsdag

Vaknade halv 10, pigg och glad. Gick de 2 metrarna till soffan och åt frukost och kollade på The Bourne Ultimatum med min älskade Jimmy som är hemma idag. Fick en craving på äpple och mörk bitter choklad. En kvart senare hade jag ätit på tok för mycket äpple och detta resulterade i en liten dumping. Jag blev lite illamående och fick ont i magen.
För att slippa denna känsla så tvingade jag mig själv att somna och jag sov sött i lite över en timme... Nu sitter jag här och har ont i huvet för att jag sovit för mycket, men hellre ont i huvet än ont i magen tycker jag. Försöker få i mig en brus-alvedon, men den har blandats med så lite vatten att det smakar som att jag skulle ha tuggat direkt på tabletten.. UÄÄK!

Men ikväll är det party för Hanna och Anna som gäller! Då kan man inte sitta som ett ruttet fikon i soffan och se ut som sju svåra år. Då ska man ju vara glad och pigg och snygg och trevlig, så just nu går jag i kurs för sånt. Jag lyssnar på en gammal barnslig skiva som heter nåt i stil med "Absolute Kidz". Funkar ju sådär.

Har en benägenhet att bli rätt fjollig när det spelas barnslig musik så nu är det bara att vänta tills humöret slår i taket igen!

Här kommer några saker som annars brukar få mig glad:




SKOR!! älskar dem!


Det sista jag säger är att jag är glad på Jimmy idag för han har fixat vårat avlopp i badrummet så nu kan det spolas fritt igen :)))))

Ps. det var mitt hår som satt stopp för allt, bara så ni vet!






en månad kärlek

IIIH. Glömde ju nästan!

Jag och min nya lilla magsäck och 6 titthål på magen firar en månad idag!! :D

Me

So

Happy

Face!



Jättegammal bild! Men mitt delmål nummer två är att bli så "liten" igen. Där vägde jag nog 89 kg. Det vill säga kanske 4-5 kg till.. :) Om jag nu inte är helt ute och cyklar och bara har 2 eller 3 kvar :D

Delmål ett var att komma ner under hundra. Jag tror jag väger 93 eller nåt sånt i dagens läge!

På begäran

Av Sandra så ska jag härmed skriva ett inlägg..

Jag vet inte hur mycket jag väger.. det gör mig galen!! Å andra sidan så är det skönt att bara låta kroppen ta sin tid till att gå ner i vikt utan att jag bantar. Fast det känns ibland som jag gör det eftersom jag äter och dricker som jag gör, men det är ju inga diet-grejer.. :)

Jag har mått illa några dagar och det har jag försökt dämpat med att äta mer och mer och mer, men utan resultat. Så jag misstänker att jag har blivit känslig mot laktos eller mjölkprotein, vilket tydligen är jättevanligt efter viktoperationer.
Jag ska även prova att äta mer protein i maten och tänka på att inte äta så mycket mjölkprodukter. Idag har jag inte ätit några mjölkprodukter än, men jag vill gärna avnjuta min smoothie med ananas ikväll för att fira att det är långhelg nu. Men jag tror jag hoppar över yoghurten idag och ser hur jag blir att må. Hittils idag har jag inte mått nåt dåligt, och inte har jag haft nå stickningar i magen.

Peppar peppar, ta i trä!

Idag har vi haft grupparbete i skolan och det har gått jättebra. Jag och Malin jobbar verkligen bra ihop tycker jag, och alla i gruppen (vi är 6 st) har kommit riktigt långt!

Idag är jag extra sugen på ananas så nu ska jag gå och ta mig en ananasring!

PUSS å kram

Parteeeey



Jag ska på party på torsdag, finparty å allt. Funderar på denna..

Bra eller anus ?

Hujedamig!


Såhär kan de se ut på mitt bord ibland.. :) älskar mina skor!!
+ att jag älskar stökigt :)


Jajamen.. redan söndag här!

Eller ja, det är det ju hos er oxå ;)
Helgen har gått ut på att sitta å slöa och dega, vilket både har varit skönt och lite sådär småtråkigt. I fredags så däckade jag och Jimmy i soffan runt halv elva-elva, helt utmattade.. Galet!

Igår va vi i Charlestown hos Jessica och Marteeen ! Skitmysigt som vanligt :) Drack läsk för första gången efter operationen och det gick skitbra =) Cola zero..
Vi kollade på Avatar och myste i deras fina lägenhet. Men jag blir så arg på den filmen! Första gången jag ser den och jag blir förbannad! Vadå, måste det vanliga folket gömma sig i stora robotar för att våga utmana Avatar-folket ??? Jag blir så sur.. varför kan det inte vara rättvist för en gångs skull?  Och varför måste de förstöra för så många ?? Jag vet att det bara är en film men ändå! .. :/

Nej men vet ni vad ?! :D Jag har gått ner från storlek 50 på byxor, till nuvarande 46 :)))) Känns otroligt!
Dock blir det svindyrt att köpa nytt hela tiden, så jag kommer nog mest sy in och sy om tror jag :)

Hur jävla grym är jag inte ? ;)



Du vet att du gått ner i vikt när du...

Upptäcker att förra årets studentkläder plötsligt liknar en sovsäck eller ett tält och att du muttrar tyst för dig själv "Fan nu måste jag sy in behån..." men sen kommer på det roliga i stunden :)

design

Som ni ser så har det hänt lite här på bloggen. Jag kommer fortsätta kämpa imorgon och hoppas även på att bli klar imorgon! Dethär med kodmallar, och allt vad det heter, är inte riktigt min grej.. men det kommer mer och mer :) Idag lyckades jag byta signatur helt utan att kolla på designhjälp och sånt :)))) Cred till mig ;)

hehe..

men som sagt, imorgon kommer nya designen vara uppe :)

Puss å kram!

Toppen

Idag har oxå varit en såndär toppendag! Jag och Amanda satt på guldkringlan i 4 timmar och snackade en massa skit, drack supergott kaffe och jag åt pannkakor medan hon åt en fralla med salami :)

Mer sånahär dagar, tack! <3

Länge sen

ÅH! Det var längesen en dag var så bra! Njuter verkligen i fulla drag.. :) Tänk att bara sitta på ett fik med härliga brudar och ha det mysigt! Det var tiillochmed kul att planera och plugga inför en redovisning som vi ska ha den 24e maj! Så kul med personbyte oxå, så man får träffa nya underbara människor! ÅH jag är så glad idag!
Tack tjejer för att ni gjorde min dag Anna, Malin, Amanda, Hanna och Sofie!

Känns helt kanoners! Har nyss varit ute och gått en promenad och nu ska jag duscha och sen ska jag göra goda fiskpinnar med wokgrönsaker och lite vitlökssås.. Mums..
En sak jag har fått lite "dille" på efter operationen är pistagenötter. Dock kan jag inte äta det varje dag såklart och absolut inte i stora mängder, men lite går bra :)

Har idag varit "hemma" i Linde för att besikta bilen oxå.. Ajsing bajsing vad dåligt skrutten gjorde ifrån sig idag
:( Blir ombesiktning och sen byter jag nog till en mindre bil tror jag.. Fast jag gillar ju skrutten skitmycket. Är värsta fäst vid den :) Har aldrig krånglat eller stannat för mig, har startat trots att det varit 35 minusgrader och den kan man åka med överallt utan att den går sönder (typ).. så det kommer nog vara med tårar som jag lämnar ifrån mig den!

Hur som helst, det var kul att träffa mamma å pappa igen :) Pappa å jag lunchade innan det var dax att bege sig tillbaka till Hyttan och Fors igen. Var länge sen jag var själv med pappa men det är så kul, även om vi inte gör nåt eller säger så mycket till varandra :)
Ska ta å ringa mina päron nu, har fått reda på att Amandas gamla lägenhet i Grythyttan står tom, och den vill jag ha.. så jag ska meddela det till mina mysgrisar till föräldrar :)


Söndag hela helgen

Åh jo, jag lever allt!

Har varit i skogen hela helgen.. snart tillbaka till verkligheten!

Puss alla!

RSS 2.0