42 kilos skillnad..


Idéer om livet

Finns så mycket jag vill hinna göra, men guldet vore väl att:

x Backpacka i Asien i minst 6 månader

x Köpta ett småskabbigt hus som kan rustas upp å fixa efter eget tycke och smak

x Flytta till Göteborg (alternativt ha ett sommarboende där)

x Ha en bostad utomlands

x Få jobb på spa

Promenad

Gick en 40 minuters promenad med massa härlig musik i öronen imorse. Kände verkligen hur allt lyckligt bara flög igenom mig, så det ska jag göra igen :)

Har dubbeljobb idag, först är de två massager inbokade (whii) å sen ska jag till mysgänget på västerbacken å jobba. Ett av de sista passen faktiskt, för på söndag tar mitt schema slut :/ Hoppas verkligen jag får fortsätta där i höst, gänget är så härligt och det kan hända så mycket kul under dagarna :)

Iallafall, ska ta och städa lite här hemma nu innan jag ska iväg och göra massa nytta. Älskar när jag har saker att göra, blev nästan lite rastlös igår när jag var hemma HELA dagen utan att göra någonting alls :P

Puss å ha en bra dag !!


Havet @ Göteborg

Vi har varit i göteborg över en helg och upplevt Liseberg, shopping, drinkar och äntligen HAVET!!

Älskar havet! :)


Ny livsstil

Har fått upp lite nya olika idéer för hur mitt liv ska se ut, vilket har gjort att jag påbörjat en ny livsstil för att kunna må så bra som möjligt och känna att jag lever mitt liv och ingen annans.. så jag ska försöka leva mitt liv med både lättja och njutning men även träna mer (både fysiskt och psykiskt) för att maximera min livsglädje.

Börjar med att plocka bort människor från mitt liv som bara suger ur energi från mig och som jag inte får någonting tillbaka av.

Nu ska kosten ses igenom och samtidigt snart jag börja samtala med en psykolog om ditt och datt.

Därefter ska jag ta mig en hälsoresa i slutet av september där jag bara ska vara för mig själv och tänka på mitt eget liv i en hel vecka med sol och bad och välmående.

Senare ska jag fokusera på mitt yttre och mitt inre genom träning och regelbundenhet.


Vilka idéer jag har?
Det kommer i ett senare inlägg ;)

:O

Märker att mina blogginlägg jag gjort via mobilen inte syns, vilket betyder att ca 40 uppdateringar är bortkastade :/ Ber så hemskt mycket om ursäkt för att bloggen stått stilla så länge och att jag inte ens vart in å kollat om det funkat att blogga via mobilen :O

Iallafall, de gula snygga jeansen har jag köpt på ellos rea för ca 100 kr. Måste dock varna alla som vill ha likadana för de är omöjliga att hålla rena! Jag har nyligen färgat håret ännu rödare och så fort håret blir lite blött så färgar det av sig, vilket innebär att jag har massor med röda fläckar överallt på jeansen.. tyvärr :/ Men jag ska köpa fler brallor tror jag i blått och rött oxå :) Snyggt :)


RSS 2.0