Metaltown 2011 avklarat

Wiho! Vilken jävla helg! Har varit helt awesome, förutom vädret då ;)

System of a down, volbeat, korn mfl... ser verkligen fram emot nästa :D

Fast nu är jag förkyld som en dåre, hoppas de släpper till imorgon bitti när jag ska jobba förmiddag..

Tårrta


Vackra linde


Kääär

Har nog aldrig vart så kär som jag är nu!!


Just nu

Just nu sitter jag och ritar på nya bloggdesigns :)
Ska se till att verkligen få det som jag vill denna gång. Kommer bli nya färger, stilar och former :)

Håll ut!

Deep inside of me

Jag vet inte varför, men jag har alltid pendlat extremt mycket med mitt humör. Jag har ingen aning om varför jag känner som jag gör eller varför jag kan växla från att vara glad till att vara jätteledsen på bara några minuter, varför jag har så lätt för att brusa upp eller bli arg. Varför jag alltid ska ha min vilja igenom eller är otålig.
Idag har jag varit extremt pendlande. Jag vaknade upp och var totalt apatisk. Satt bara och glodde in i väggen i några timmar och var helt ogiltig vad gäller känslor. Var lixom bara, kände ingenting. Dagen fortsatte och jag blev på strålande humör under nån timme för att sedan återgå till att bli helt apatisk och tillsist riktigt grinig.
Tänkte att jag skulle läsa en tidning som jag gillar för att få upp humöret, och den gjorde mig sugen på att köra lite kroppsvård i form av hårinpackning och peeling. Skulle jag aldrig ha gjort. Tankarna började flöda och det slutade med att jag stod och asbölade i hallen och Jimmy började undra vad som stod på. Det vet jag ju inte ens själv.
Hur ska jag kunna få stöd när jag inte ens kan berätta för den jag älskar mest av allt på jorden vad som försiggår i mitt huvud? Vad det är som gör mig ledsen eller arg? Hur ska jag kunna hjälpa mig själv när jag inte har en aning om vad som sker?
Hur ska jag kunna få mina "problem" utredda om jag går till en psykolog, när jag inte ens vet varför jag har såna humörsvängningar? Vad kan psykologen hjälpa mig med?

Så fin bild på mig =)


Kärlek

Jag älskar dej!!!


Pust!

Hej på er! :)
Hur är det med er ? Har ni nyss tagit sommarlov eller ledigt ? Eller ska ni kanske jobba i sommar?

Jag mår bra. Håller på och flyttpackar för glatta livet och läser en kurs just nu. Det börjar bli tomt i våran fina trea här i Karlstad men det kommer nog bli bra när vi flyttat klart och är stadgade i Vedevåg :)
Dock äre bra jobbigt att packa när det är så jäklans varmt!! Hade 27 grader i lägenheten kl 23,00 i förrgår.
Tur att man älskar värme och sol ;)


Veckans drink

Här kommer mina två favoritdrinkar :)


Frozen Strawberry Daiquiri


4-6 cl ljus rom
3-4 jordgubbar
2 cl pressad lime eller citron
1/2 tsk socker

Häll samtliga ingredienser i en blender tillsammans med 1,5 dl krossad is. Kör blendern i 10-20 sekunder.
Servera i ett kylt cocktail- eller vinglas garnerat med en jordgubbe.

Många serverar sina daiquiris med en sockerrand runt glaset, som åstadkoms på samma sätt som för en Margarita.

Midsommardröm


5 cl Dooley´s
Mjölk
Jordgubbar

Häll alla ingredienserna i ett högt glas.

Rör om.

Drick med sugrör.Folk

Är det bara jag som tycker det är jobbigt när folk hela tiden ska hålla på och jämföra sig med andra, tävla och sedan hålla på och vara dryg mot folk när det inte går som de ska ?
Tex. folk som tror att man är lycklig om man har en massa saker och som sen gottar sig i andras elände när det inte går lika bra för dem.. blir så irriterad när de slänger pikar och säger elaka saker..

Livet är ingen tävling om vem som har den bästa bilen, den grymmaste hemmabion eller mest pengar på kontot.


orchid


The purrrfect cupcakeObs! Nedatvikt.blogg.se tar inte ansvar för viktuppgång, utslag eller liknande förändringar på hälsan som kan uppkomma vid intag av dessa cupcakes.

Katterna

Väcktes imorse kl 06,05 av att Jimmy säger att katterna har smitit ut från vår lägenhet, ut på balkongen och att dom sprang runt på grannens balkong.Vi har bara en slags betongvägg mellan vår och grannens balkong och eftersom vi bor på andra våningen så är det inte så enkelt att bara smita över och hämta dem.

Jimmy (J): Katterna har smitit ut på balkongen och in på våra grannars balkong, du måste komma och hjälpa mig få in dom för det var du som lämnade dörren öppen igår!!

Jag (M): Har du försökt få in dom själv eller?

J: Jaa, men dom vill inte komma.. och du kan inte locka på dom för grannens balkongdörr är öppen så då kommer dom väl säkert!

M: Jaha.. ja ja jag går väl och ser vad jag kan göra då..

Jag visslar lite och trixar och på första försöket får jag tag på Texas som jag sen slänger in i vår lägenhet så jag kan försöka få tag på tjocksmocken Fenix. Det var ju hur enkelt som helst, haha.. behövde bara sträcka fram ett finger så han trodde att jag hade leverpastej - å schwops så var även han inne. Haha snacka om att Jimmy blev chockad när han stått och "försökt" få in katterna hur länge som helst medan jag knappt behövde anstränga mig.. Behöver jag säga att dom älskar mig??

Igår

Hade en jättemysig kväll igår med brudarna i örebro! Har nog inte haft så kul å trevligt på länge :) Det bästa var när brudarna körde Jumpstyle eller när vi körde ölspelet :) Haha.. jävlar va man skrattade!!

Kommer förmodligen upp bilder när Corinne lagt ut lite på Fb:)


RSS 2.0