Varför

- varför blir jag så lätt arg ?
- varför blir jag arg över småsaker?
- varför uppmärksammas det inte när jag inte varit sur på ett tag, men att det låter som att jag jämt är sur när jag väl blir det?


Kolla in!

Kolla in http://www.smastadsprinsessan.se/2011/03/180-palett-tavling-missa-inte-detta.html för att vinna en fin 180-palettsögonskugga i alla fina färger :D

Puss!

Dag 5 av 28

Ingenting har hänt på vågen än, men jag fortsätter le och se glad ut och hoppas på att fettet snart ramlar av =)


I go ahead and smile

Även fast i princip allt gått dåligt de senaste dagarna, stannar jag även upp och försöker ha roligt. Som igår när jag var på fest....



Isa och Jennifer körde "under bron" eller nåt sånt hahaha...



Bruuudarna ;)



Afrodans stod på schemat


Kvällens smink!
Toknöjd!!

Tusen tack alla som gjorde kvällen rolig :)

Mitt i all misär

Mitt i all misär idag (bilfan gick sönder under pinsam situation) så skickade jag ett sms till 118800 och frågade

"varför går allt jämt åt helvete för mig?"

Och svaret jag fick tillbaka fick mig att börja asgarva...

"Det brukar göra det för alla personer någon gång i livet, så du är inte den enda. Du är helt enkelt inne i en fas i livet där det känns som allt går käpprätt åt helvete. Men ta det lugnt. Du ska allt se att det vänder om ett tag."

Hihi dom är söta där på 118800!!

Störande folk

Jag vet, jag är inte en sån som stör mig på folk och skriver om det.. men idag vill jag verkligen hinta dessa och få dem att fatta att det de gör inte är okej i mina ögon..

Person nummer ett:
Jag stör mig så extremt mycket på att du får skämta och driva med en hur mycket som helst, men så fort man minsta lilla vill skoja tillbaka så får du rå-damp och typ mordhotar en. Du behöver hjälp med detta, det finns hjälp att få.. sök!!

Person nummer två:
Man är inte 40 år och stöter på en som är nästan lika gammal som sin son!! Och man gör det verkligen inte genom att sitta pissfull och dräggig i en soffa medan man säger åt dig att gå därifrån gång på gång. Och det är verkligen INTE okej att senare kalla en person för f*tta bara för att hon vågar säga ifrån och visa att hon inte vill att du ska sitta där.
Ta på dig rena kläder, drick med måtta, klipp dig och raka ditt skägg så ska du se att kvinnor i din egen ålder vill ha dig!

Person nummer tre:
Det är helt sjukt va du är seg. Så för andra gången: Man kan inte skicka två katter över atlanten som inte sett sin ursprungliga matte på snart två år.. Du måste ju förstå att vi inte säger nej för att vara jävliga, utan för att vi tänker på kissarnas bästa..



Sådär, nu har jag slutat störa mig på er och kan härmed gå vidare i livet :)

Sol

Sol sol mera soooool tack!!

Shit

Shit va alla dagar går fort.. trots att man inte har så mkt att göra :S Idag, tex. gick jag upp halv 9 och pluggade lite samtidigt som jag åt frukost. Sen fastnade jag med plugget och när jag tittade till på klockan så var den helt plötsligt 12!! Hur kunde de va möjligt? Och nu kommer Jimmy hem om en timme.. och vad har jag gjort sen kl 12 ?? Jag tror seriöst jag går i trans eller nåt, för jag har ingen aning om vad jag gjort!? :S

Syrran sa en gång för nåt år sen att tiden kommer gå extremt fort när man fått barn och ser dem utvecklas, men jag tycker tiden går extremt fort nu.. hur ska jag då känna när mina egna ploppar ut ??
Haha.. ja den dagen den sorgen ;)


Veckans drink!!


Bonita


3 cl Sourz Red Berry
1 cl Sauza tequila
1 cl sockerlag
3 limeklyftor
krossad is
soda
Sprite
en rosknopp till garnering

Muddla lime med sockerlag.
Tillsätt Sourz Red Berry och Sauza tequila.
Fyll på med krossad is och toppa med lika delar soda och Sprie. Rör runt.
Garnera med valfri blomma, förslagsvis en rosknopp. 






Black Burn


1 del Sourz Blackcurrant
1 del Stoilchnaya vodka
Red Bull/Burn

Blandas i rocksglas med is.






Få bort de sista kilona med vitaminer ;)

Har du svårt att bli av med dina överflödiga kilon, så kan du hjälpa viktminskningen på traven genom att öka andelen vitaminer och mineraler i kroppen.

Kinesisk forskning visar att brist på vitaminer och mineraler kan hämma kroppens förmåga att bli av med fett.


Denna förvånande slutsats kom forskarna fram till efter att i sex månader ha gett nästan 100 överviktiga kvinnor antingen multivitamintabletter eller placebo. De som fick multivitaminer hade efter ett halvår gått ner i vikt, förbättrat sin ämnesomsättning, blivit av med en del fett och förbättrat kolesterolnivåerna jämfört med placebogruppen!

En bra viktminskingsstrategi är därför att få tillräckligt med vitaminer och mineraler – allra helst genom en hälsosam kost, med fokus på variation och kvalitet.



Källa: iform.se


Ullared 14e april

Whii vi har bokat boende i Ullared 14e-15e april :) Ska bli så skönt att kunna handla på sig nytt och slänga ut allt de gamla som blivit för stort!! Underbart!!

Så den stora stjärnan nu vore att gå ner 4 kilo på 4 veckor.. så jag kommer ner i en mindre storlek än den jag har :) Skulle vara hur skönt som helst!! Ska verkligen göra allt som står i min makt för att klara detta nu =) =)

Så just nu väger jag 75-77 kilo beroende på vätskemängd och så i kroppen, men de vore GRYMT att få väga typ 72 eller nåt när vi ska dit :D

+ att om jag väger 72 då så kommer jag säkerligen kunna klara av att gå ner till 68 till examen sista maj :) :D



HEJAR NI PÅ MIG ??!?!?!

:D

Kommer självklart blogga om hur det går ;)


Glaad

Ikväll kommer Jimmy :) är superglad! whii


shopping :)

ÄNTLIGEN har jag unnat mig lite nya kläder.. har inte köpt nytt på jag vet inte hur länge.. så jag är jätteglad att jag hade råd att unna mig :)



Tre linnen, en kjol, två par leggings, tre trosor, en bok om coctails, en handkräm, en eyeliner, en nagelfil, en ögonskuggeborste och en minimascara blev det :)

Tisdag sådärja

Japp då var det tisdag. Helgen gick så fruktansvärt fort!! och rolig var den :) Kalas, fest, film och mys men nu är vardagen tillbaka igen.
Igår var jag lite dålig så då stannade jag hemma från skolan, missade tydligen inget ändå ;)

Idag ska jag skriva en massa PM och plugga på en omtenta jag ska göra.. blir så jävla trött på dendär anatomin!!! Blir femte gången jag skriver den :( Shit va misslyckad man kan känna sig då.. men det ska fan gå denna gång!! Ger inte upp :O

Senare idag ska jag till Nora och plugga med Amanda. Skitjobbigt att inte ha en egen bil :O


Helg :)

Jaa vad ska man göra i helgen då??

Ikväll kommer hjärtat, jag ska snart åka och jobba, imorn fyller syrran (grattis grattis) så då ska vi dit och ge henne lite presenter som hon behöver till nästa gång hon fyller å så ska jag kanske på fest ikväll :)

Vad ska ni göra ?? Kramar

Åååh :)

Åååh va jag älskar astt vakna med solen i ögonen :) Så jävla härligt att få lite ljus i tillvaron och slippa titta ut genom fönstret å se nåt dystert väder.. :)

Tisdag

Underbar tisdag har det varit :)
Suttit och läst på inför seminariet imorgon, plockat och donat lite och gått en timme på löpbandet.
Vid fyra blev jag med Jenny till örebro för hon skulle köpa en present till sin pappa som fyller 50 på fredag, så jag passade på att prova lite jeans, behåar och köpte med mig hårfärg hem :) Så på torsdag blir jag fin i håret igen, då ska jag även klippas :) ska bli skönt att bli av med lite slitet.. behöver verkligen klippa mig.. har inte klippt mig på säkert tre månader :o

Jag saknar mig fina pälskis, men som tur är kommer han ju hit på fredag :) Whii!!
Ska jobba på fredag oxå så då får man in lite slantar :) Å på måndag äre jobb som gäller igen förmodligen :) Härligt härligt :)

Nu ska jag nog nanna kudden.. är gristrött.

Puss å kram, sov sött :)

Parfym

Mm blir nog att köpa en underbar parfym oxå.. Är helt galen i Kate Moss's "Velvet Hour". Den är sådär lagom sexig och en typisk Marion-lukt :D


RSS 2.0