Måndag

Hellluuuuuuu!

Idag har jag jobbat och så :) tänkte väl dra ut på en liten promenad senare. Har haft viktnojja under flera dagar så jag tänker rätt mycket på min kropp nu.. på gott och ont haha.

Igår va jag ju som sagt till gymmet en sväng, men så blev jag så rastlös på kvällen att jag tog mig en liten promenad runt kvarteret för att även få väck dåligt humör och huvudvärk och det var ganska skönt faktiskt :) 


Nu ska jag se till att få tummen ur röven att ringa och be om en remiss till kirurgen bara så jag blir av med fettohänget haha... att jag är en sån fegis när de gäller vissa saker asså!

Mål å sånt

Jaa nu blev jag ju mer å mer taggad på att gå ner lite i vikt och göra mina operationer.. Jag vet att det är jättehemskt att operera sig lycklig och så, men jag trivs inte i denna kropp och det gör ont när låren och magen hoppar sönder när man tränar. Det värsta är nog att inte ens fylla ut en A-kupa på behån utan att ha ilägg eller liknande.. suger ruttet :P

bilden är på mig och min fina hängmage :) I'm sexy and I know it haha

Söndag å mys =)

Har mest slappat denna helg, men idag va jag lite taxi åt svärmor och tänkte då passa på att dra in på gymmet efter åket :) Så drog min kosa dit och körde 35 min på crosstrainern och gjorde lite stabilitetsövningar.
Har ju åkt på diskbråck och ischias så jag måste träna upp min styrka i bålen, och det verkar gå åt rätt håll :)

Har blivit medlem på en sida med plastikoperationer, och sedan jag blev medlem har jag suttit klistrad där nästan dygnet runt. Jag är helt såld i bukplastikbilder och bröstförstoringar. Jag blir fan alldeles sjuk!

Vill verkligen göra nåt åt min hängmage nu... ska ta tummen ur arslet och söka om att få en från landstinget, får jag inte det så kommer jag ta ett lån..
Men jag tror jag kommer bli beviljad, jag har ett häng på mer än 3 cm , vilket är gränsen här i skåne :)

Ny presentation

Jaa eftersom det var ett tag sen jag skrev så tänkte jag presentera mig på nytt så ni hänger med i mitt rasslande tempo ;)

Jag är en 22 årig, brunögd tjej. Uppväxt i Örebro län och har sedan födseln nappat av att bo i Grythyttan, Karlstad, Lindesberg, Vedevåg och är nu verksam i Skånes Staffanstorp (mitt emellan Malmö och Lund) sedan April iår. 
Storyn kring varför jag flyttade till Staffanstorp är ganska kort. Jag blev kär i min prins Stefan i höstas, träffade han i Januari iår och sedan dess har det varit vi. Jag trivs jättebra här i Skåne :) Jag är arbetsledare för Kixon Syd (städ&serviceföretag) och har för tillfället fyra katter här hemma, min gamla kisse Texas på sex år och tre små kattungar som skruttar runt. 
Annars är jag som vanligt. Viktnojjig, utseendefixerad och alltid framtidsdrömmande. Ni minns henne nog, den där tjejen som alltid vill bli smalare, snyggare och som vill plastikoperera sig!

Jag är kvar ;)
Sedan sist har jag lyckats gå upp i vikt. Jag vägde runt 70 kilo när jag övergav denna blogg. Jag tror att min motivation och peppning försvann när jag inte fokuserade lika mycket på vikten, och jag tror att jag kan nå mitt mål på 68 kilo genom att blogga och få tillbaka viktminskningssuget igen. 

Jag väger idag mellan 81 och 85 kilo. Jag pendlar väldigt mycket, men jag har nu bestämt mig. Jag SKA ner till 68 kilo om det så är det sista jag gör :)

Andra saker jag vill göra är
-Bukplastik
-Bröstförstoring
-Lårplastik
Såhär ser kroppen ut just nu..

BACK ON TRACK

Jaaa nu har ni väntat länge nog tror jag ;)

Men nu är jag tillbaka efter mitt långa uppehåll!
Och jag ska försöka stanna kvar :)
RSS 2.0