just nu

har världens ångestattack.. känner att jag bara vill skriva av mig lite..
tankarna flödar, jag har ont, jag tycker det är lite orättvist med vissa saker, jag är trött, jag behöver en kram, tankar far kring att jag ställer upp så jävla mkt men aldrig får nåt tillbaka..vill bara att ångesten ska släppa...

Rosor och tända ljus

Ikväll blir det The Walking Dead säsong 2 tillsammans med röda rosor, tända ljus och en mysig filt :)
 


 

Bäst

Arbetsdagen går så fort när man får skrattjobba, som idag! Blev skitglad imorse när jag kom in på kontoret och de sa att jag ska jobba med J hela veckan :) Åå vad vi flamsar och har kul :D

Har vart lite turbulent här hemma idag sen jag kom hem.. katterna beter sig jättekonstigt och spottar å fräser åt varandra och den gråa katten har rivit upp halva min hand när jag bestraffade han för att vara uppe på köksbänken. Uaaaaa damp deluxe jag fick!!
Katten ska vara glad att han lever, för när jag blir arg så svartnar det bara.. ajaa den enda jag skadade var mig själv som tur var!

Ska fixa lite här hemma och sen bege mig ut på en lååång intervall jogg-gå-jogg-gå för att rensa tankar och få upp humöret lite! Älskar intervall för jag orkar inte jogga en längre sträcka men tycker det är för långtråkigt att bara gå :)

Har gått ner lite under helgen, ca 2,5 kilo men det kan nog bero på att jag har varit sjuk och lite såna grejjer.. :) Men alltid något!

Puss babes, vi hörs snart igen!

prefection!

Mm detta är enligt mig perfektion... dit jag aldrig kommer nå till 100%, men ja kanske iallafall kan bli liiite lik :) vem vet !?

Fröken

Ny vecka :)

Cha cha bloggen!

Sitter här och avnjuter en supergod hallonsmoothie efter gymmet :) Nam nam! Försöker fortfarande få bukt på mitt sötsug men jag tycker det fungerar bättre och bättre nu iallafall. Vill inte ha gottis i samma mängd som förut utan nöjer mig efter bara lite :)

Iallafall, var till vårdcentralen idag och tog blodprover och skicka in en remiss för bukplastik.. Dock trodde inte läkaren att jag kommer bli godkänd för jag har för högt bmi och gränsen ligger på 25. Men både han och jag konstaterade att det kan vara en liten trigger för mig att skicka in den oxå, dels för att jag då kan sträva efter att gå ner i vikt och dels för att jag ska veta på ett ungefär hur mycket de vill att jag ska gå ner innan jag kan göra en. Handlar väl om ca 10-12 kilo och de ska jag väl klara av tycker jag :)


Såå nu är bollen i rullning iallafall :)

Whi!

RSS 2.0