Kvällspromenad

Har precis kommit hem från en kvällspromenad med tre kompisar och deras hundar :) Var jättetrevligt och kul att vara tillbaka hemma igen (är i vedevåg om ni missat det) så jag är helt i extas :)
Dagens motion har alltså varit 30 min på löpbandet, en timmes promenad med vännerna samt lite styrketräning (kunde dock ej göra så mkt med tanke på träningsvärken gud glömde) och imorn blir det antagligen samma igen :)

Sitter nu med världens sötsug.. och då kom jag på idén att ta naturell yoghurt och slänga i lite krossade linfrön, krossat bovete, en torkad aprikos som jag klippte i småbitar, russin och lite lite honung. Och jävlar va gott de blev :D Det rekommenderas starkt!!

Dag ett utan godis föressten ;)

Haha

Haha ja.. jag är ju verkligen sååå bra på att hålla mig till mål och segrar.. igår var jag lite nere för att jag hade som mål att jag skulle väga 73 kilo nu (3 kilo dit). Men om man ser det i ett annat perspektiv så är det ju bättre att det tar lite längre tid så huden (som redan är lite slapp) hinner med.
Kommer nog säkerligen bli en bukplastik på mig ändå för så fort jag hoppar eller springer så får jag jätteont. Skitjobbigt att ha på sig maggördel när man tränar lixom :S

Men i nuläget är jag nöjd. Men den stora stjärnan vore att ha klarat att komma ner i målvikt på 66 kilo till ettårsdagen (12 april). Kommer förmodligen inte klara det nu när det går så segt, så jag tror jag ska ha det som mål att ha gått ner det till examen sista mars- början av juni :)



Denna klänning ska jag ha på examensfesten när vi tar farväl av Grythyttan i början av Juni. Storlek 38.. bara att börja träna nu då ;) eller oooops.. de gör jag ju redan ;)

Lite presenter till mig själv

Nu när jag väger mindre än någonsin måste jag verkligen investera i nya kläder och sånt till mig själv. Det går att sy in mycket, men mycket av det jag sytt in har jag nu tröttnat på och jag kan inte hålla på och snåla hur mycket som helst ;)

Så nu i veckan ska jag ta mig till en affär för att köpa minst tre nya behåar och massa trosor (har inte köpt nya underkläder på två år.. har bara sytt in :S) för alla behåar är för stora i kuporna nu så det behövs lite mindre :) Och trosor är inte så jätteroligt att sy in.. ser halvtaskigt ut och så blir det en massa irriterande sömmar överallt.

Multi-bh

Är dock väldigt trött på att mina tuttar krymper hur mycket som helst.. Det är det enda jag ser i spegeln.. att mina bröst blivit så mycket mindre.. Skulle verkligen vilja ha ett par normalstora runda fina.. blir nog Proforma Clinic för mig om några år ;)


Söndag

Igår var jag med Jennifer och Jenny till skolan framme i byn och körde ett hårt pass gympa. Shit vad det var jobbigt!! Det var en blandning av friskis, afrodans, zumba och såklart styrketräning. Gaaalet jobbigt var det, men ack så roligt!! Det ska bli mitt nya söndagsäventyr tror jag :)



Man blir glad av att röra sig!! Dock är det mycket lättare att röra sig nu mot för 35 kilo sen (som här på bilden)

Herregud!!

Jag blir så fucking jävla skitarg när biljävlar inte fungerar, trots att man har varit inne med den på verkstad och betalat hur mycke som helst och så funkar de inte :( Bajsblä :( :(

skulle kunna skrika rakt ut av frustation och ilska :(

Gi-metoden

Eftersom jag ska hem till mamma och pappa så funderar jag på att dra med mamma på en GI-kur i tre veckor. Jag behöver minska på sockret och på de snabba kolhydraterna för att bli av med min akne och så är det ju alltid kul å gå ner lite i vikt :)

Dock tycker ju inte Gi-metoden om att man dricker alkohol, vilket jag förmodligen kommer göra en hel del när jag är hemma.. ;)


Lägenhet

Vi har sökt lägenhet i min barndomsby Vedevåg :)
Hoppas verkligen vi får den!! Blir som en nystart för oss båda och om jag etablerar mitt företag bland folk jag känner kan det skapa kontakter (braa för vinstsyfte) :)

Annars är allt som det ska. Jag har bantarspöken i huvudet, Jimmy jobbar och står i, bilen funkar lite halvdåligt (tydligen ska det väl vara nåt fel på den jämt..), det är kallt ute och jag går kvar i skolan.

Ska hem till mitt älskade vedevåg på fredag och stanna där i 4 veckor. Gör detta pga. hemlängtan, ekonomitrassel och att bilen behöver fixas. Har lite blandade känslor inför detta då jag lämnar min fina pälskis i Karlstad.. kommer typ bara se han två helger på hela månaden eller nåt :'( var längesen vi var borta från varandra längre än en vecka.. blir väl så när man bor ihop.. Usch va jag kommer sakna dej!!


:o

Jag har inte varit snäll mot er mina vänner.. förlåt att jag inte har uppdaterat nåt :S

Har suttit med hemtentor, pluggat på anatomi&massagetenta samt haft ett sjuhelvete med min bil. Blev ståendes längs vägen i fredags när jag körde hem från skolan. Inte roligt!!

Men nu ska jag försöka vara tillbaka, och går det lika lång tid innan ni hör nåt ifrån mig igen så skrik till på mig så jag vaknar ur all tentaångest eller bilförbannelse.

Någongång lär ni nog lyckas ;)

:)


Mat

Kl. 09.00: 1 portion havregrynsgröt
Kl. 11.00: ½ honungsmelon
Kl. 12.30: 1 grov franska med skinkpålägg, mager ost och tomat
Kl. 15.00: 2/3 kartong jordgubbar
Kl. 16.40: 1 makrillsmörgås samt rödkålssallad
            Kl. 17.15 - 19.00 träning
Kl. 20.00:
Vit fisk med potatis, aubergine och squash


= 1090 kcal
(minus det träningen gör av med såklart)


Lindesberg here I come!!

Åker hem till älskade mamma och pappa imorgon och fixar med PM och lite jobb :)

Längtar som en liten unge!! Har inte träffat dem på fyra veckor.. och jag som är en riktig mamma och pappa-gris.. hihi :)


Redhead baby



Jag vill bli rödhårig och snygg igen :D

Ska nog ta och tona det lite mahognyfärgat så får vi se om håret håller för ytterligare en färgförändring ;)


..

I livet finns inga slutna dörrar, det gäller bara att hitta rätt nyckel...

Vill tatuera



Vill verkligen tatuera KALI på ena sidan av magen :))


MM

Mmm... lakris såhär mitt i veckan!! Ajabaja Marion ;)


... men bra gott äre!!


Hett med svett

Huaweii! Hoppas ni alla mår bra och att ni har det bra såhär i början av veckan på respektive jobb eller skola :)
Jag tänkte faktiskt slänga in lite pepp-låtar till er som tränar på gym och vill springa lite fortare eller ta lite tyngre vikter, och jag har delat upp dem i tre listor:  konditionslistan- och styrketräningslåtar passande för tjejer eller killar .
Hoppas jag har bidragit till lite med pepp :)




Konditionslistan (uttänkt efter att jogga/springa i antingen 7,6 km/h eller 9,2 km/h beroende på vilken takt man väljer):

x Around the world (la la la la song) - A Touch Of Class
x Sandstorm - Darude
x Crazy train (cpr remix) - Jimmy Rep
x Boom boom pow (power remix) - Black eyed peas
x Lollipop (candyman) - Aqua
x Pussy pussy - Dj Mafia & Nasty Deejays
x Paradise city - N-trance
x E (as in eveline) - Drunkenmunky
x Destination calabria - Drunkenmunky
x No limit - 2 unlimited
x Eurodancer - Dj mangoo
x Oktan - Oktan
x Welcome to the djungle (power remix) - Love freak
x Rock this party - Bob Sinclair

Styrketräning för balla brudar:
x Beep - Pussycat dolls
x Buttons - Pussycat dolls
x Bang bang - Cher
x Miss fatty - Millon stylez
x Supermassive black hole - Muse
x Bimbo - Lambretta
x Like a G6 - Far*east movement
x Don't cha - Pussycat dolls
x Chupa chupa - El medico
x Paper planes - MIA

Styrketräning för koola killar:
x LOK står när de andra faller - LOK
x Double nature - Mustasch
x Closer - Nine inch nails
x Cowboys from hell - Pantera
x I'm broken - Pantera
x Du hast - Rammstein
x Bring me everyone - Mustasch
x I have to look up just to see hell - Marilyn Manson
x Die another day - Madonna
x Before i forget - Slipknot


Lycka till med ditt träningspass!!

ps. har du svårt att få tag på en låt ?? sök på youtube, kopiera länken till låten och släng in den på sidan http://www.video2mp3.net så kan du konvertera låten till mp3



RSS 2.0