Whoohaa!

Min träning har fått sig en rejäl spark i arslet av mina nya tillskott som kom från Gymgrossisten i fredags!
Så nu känner jag mig supertaggad :) :)

  • Frukost : 1 dl Proteinpulver blandat med (Whey 80, påsen på bilden) , en tablett Only One, en kapsel Omega 3, en tablett Krom, en brustablett C-vitamin
  • 15 min före lunch: En kapsel Lose it, fyra kapslar Kalcium
  • 15 min före middag: En kapsel Lose it, fyra kapslar Kalcium. I samband med maten tas även en kapsel Omega 3
  • Innan jag går och lägger mig tar jag ytterligare en Omega 3 kapsel
  • Efter träning dricker jag en drink bestående av vatten och 1 dl Whey 80 Proteinpulver


Allt känns faktiskt bra! Och jag har blivit rejält taggad till mer träning eftersom jag annars kan tycka att jag bara slänger bort pengarna i sjön.. Det är ju inte billigt att handla från Gymgrossisten.. Men det är det värt!
Min pojkvän Jimmy säger att jag snart kommer se resultat, vilket jag även hoppas på :)

Är förövrigt helt galen i tatueringar (igen) och piercingar!! Bilden härnedan visar på hur totalt crazy jag blev.. sugen som fan letade jag rätt på en penna och kladdade lite. Skulle faktiskt vilja ha en sån :) Men den 30e oktober börjar jag på min short-sleeve ;) Kommer nog bli mycket mycket bra :) :)
Piercing kommer nog snart i bröstvårtorna :) Eller två traguspiercingar först kanske... kan inte bestämma mig!!

Nu ska jag ta å gå ut och gå, dricka min proteindrink och sen gå och duscha i huset bredvid :)

Pusss pusss
Marion

vill ha :)


Ny style

Vad tycker ni om min nya stil på bloggen? Vill gärna ha lite åsikter, tack :)

Orientering och stavgång

Idag hade vi på HURT-PROGRAMMET, Örebro Universitet, Campus Grythyttan orienteringsdag vilket innebar att vi alla superhurtiga tjejer i klass SPA 1A begav oss ut i skogen för att pricka rätt med karta och kompass samtidigt som vi skulle försöka oss på att hitta stenar och sådant man kan läsa ut på kartan. Fett jobbigt med uppförsbacke i början gav halva gruppen mjölksyra, men hurtiga som vi är så kämpade vi på och klarade oss hela rundan! Tog väl en timme, en och en halv kanske och det var alltså heljobbigt genom allt. Men så skönt att få vara ute i det vackra gud gav oss på den tredje dagen när han vilade: Skog!
Amanda och jag fick lite hjälp av Zaritha och Theresa att plocka aptitlig svamp som jag ska göra en god stuvning av sen.. har ju inte mycket pengar kvar (hade mindre än jag trodde) och ska nu leva på minsta möjliga utgifter tills den 25:e när man blir glad och köp-galen igen.

Vi på HURT-PROGRAMMET har även gått stavgång en gång. Innan passet så var många av oss oroliga för att vi skulle vara totalt sönderkörda efter de dryga 2,5 timmarna vi skulle vara ute, men ledaren satte igång oss först med uppvärmning och sedan hade vi lite språng och lek i skogen innan vi gick över på styrkepass, lek igen för att sedan avsluta med vanlig stavgångsmarch tillbaka till skolan. Allt var över all förväntan och det var jätteroligt! Visst man kan tycka att det känns lite löjligt att gå med stavar, men när man tänker på alla dess fördelar så gör man det istället så gärna.
- Stavgång förstärker skelettet eftersom det blir en sorts vibration när man sätter ner staven i backen och det är dessa vibrationer som på något sätt förstärker skelettet.
- Man får bättre hållning eftersom man har stavarna i händerna med 90graders vinkel och så sträcker man automatiskt på ryggen så man får en rak och fin rygg.
- Man tränar hela kroppen eftersom man går i en slags diagonal och då blir även höfterna mer tränade.
- Man ökar syreupptagningen med ca 20 % om man jämför med vanlig gång.
- Fettförbränningen ökar med ca 8 % om man jämför med vanlig gång.
- Alla kan utföra stavgång, bara att ta ett par lagom långa stavar och sedan ut och gå :)

Jag har fått en stepmaskin av Jimmy som jag har tränat på två gånger, och det går faktiskt bra.. Går man HURT-PROGRAMMET så är det inte så kul att vara överviktig så jag kämpar på som fan när det gäller att träna och gå ner i vikt.. Men iallafall, den där stepmaskinen ska fram en stund ikväll, även om jag har tränat som en tok tidigare idag.

Igår ( söndag ) gick jag och Jimmy en skitlång promenad på kvällen.. Det var supermysigt att komma fram till sjön och sitta på en sten med honom och bara blicka ut över sjön och se spegling av skog och solnedgången på den :) Allt är så mysigt med dig!! Och tack för att du hjälper mig när det är svårt.. det betyder så fruktansvärt mycket för mig att du finns vid min sida och stöttar mig!Som ni ser så har jag lite kvar att gå ner..

Det sista jag ska skriva är lite av mina låttips till veckans träning! Så nu finns det lite ljus i höstmörkret! :
-Pixie Lott - Mama Do (Uh oh, uh oh)
- The Pussycat Dolls - Tainted Love (Where did our love go?)
- Pitbull - I know you want me
- Mando Diao - Dance with somebody
- Amy Winehouse - You know I'm no good


Nu ska jag göra svampstuvning (självplockade svampar) med lite köttbiff och stekta grönsaker till! :)

Tack alla för härlig feedback! Era kommentarer är jätteroliga att läsa :)

Puss från eder allas
Marion
(men mest är jag Jimmys)


Pussycat Dolls - Hush Hush

Har fått en ny favoritlåt! Pusscat Dolls - Hush Hush är den som spelas flitigt från min Spotify nu.

I skolan fick vi utföra diverse träningar, som Ling och Bodymind.. varken det ena eller det andra intresserade mig eftersom jag tyckte det var för strikt och enformigt. Ling och Bodymind är lite som aerobic men med strikta rörelser och väldigt hårda rörelser. Alla står tillsammans på led och gör rörelserna exakt samtidigt. Idrotterna hade sin storhetstid under slutet av 1800-talet fram till ca 1950 vad jag förstod det som, och jag tycker personligen de var lite för omoderna och hårda för att jag skulle fatta tycke för dem. Däremot gillade jag aerobics, som jag är uppvuxen med. Var jätteroligt att verkligen få köra på det igen. Snackade med Amanda, och vi ska skaffa gymkort i skolans idrottshall så vi ska träna och roa oss på fritiden :) Mycket najs det kommer bli :) Bye bye fetma ;)

Imorgon är det upp halv 6 som gäller för att sen åka buss till Mogetorp och bergsklättra med klassen.. hoppas på uppehåll och att det inte är för halt.. Blir jobbigt bara för jag har bara Converse, och det fick vi inte ha.. Ska försöka rota fram mina idrottsskor, hoppas jag hittar dem! Blir nog bra med klättring så länge jag slipper klättra så mycket.

Ska hem till Lindesberg imorgon oxå :) :) :) Är så glad!! Har tatueringstid på torsdag och så ska jag mysa med Mamma :) Mamma("v")  (det är ett hjärta)

På fredag bär det av till Karlstad igen för att träffa hjärtat :) :) Längtar som fan! Blir poolparty och mys där dårå :)

Nejni nu ska jag sova, ska ju upp halv 6 :S :(

Pusspuss och tack för en bra dag!!
Marion

Hällefors och spa

Jaha då bor man i Hällefors nu då.. Eftersom jag börjat plugga på Spa-programmet i Grythyttan så är jag nu placerad en mil från skolan i en vindsvåning på 30 kvm. Själva lägenheten tycker jag mycket om, men inte hålan jag bor i. Kan bero på ensamhet, eller bara inställningen till byn.
Hur som helst, jag bor här nu och det är ju iallafall en fin miljö med skogar och så runt omkring. Kanske hittar jag en ny grisrunda här, som tar ca en timme ? Blir nog inte att kallas grisrundan då men.. nåt liknande vill jag ha tack..
Idag ska vi ha bodymind-träning i skolan.. får se vad det innebär nu då. Gick upp lite för tidigt idag så har hunnit med att äta frukost (filmjölk & müsliblandning) och diska. Hör och häpna!! Jag har diskat! Och i eftermiddag, efter skolan, ska jag packa för imorn ska jag hem till älskade Lindesberg och på fredag till min älskling i Karlstad :) Ska bli mycket skönt att få träffa alla igen.
I eftermiddag ska jag även träna lite på trappmaskinen jag fick av Jimmy.. Det är fett jobbigt, men jag är ju en fighter så jag kämpar på :p Blir nog bara 30 min idag för jag ska ju träna i skolan oxå =)

Nehepp, om man kanske skulle ta å börja göra sig iordning för att gå till bussen..

Nu så Jimmy, nu har jag uppdaterat min blogg ;) Efter mycket tjat..

Hoppas alla har det bra!!
Puss å kram
Hällefors-Marion
 
Bilden har jag tagit och föreställer solnedgången i Alanya :)

RSS 2.0